CAIROX steunt indoor sport en indoor air quality

Van 25 augustus t.e.m. 3 september speelt de Belgische nationale mannenvolleybalploeg (Red Dragons) tegen Frankrijk, Turkije en Nederland op het EK 2017 in Polen. SIG Air Handling – expert in totaaloplossingen voor luchtverbetering, -verplaatsing en -verspreiding – sponsort dit indoor volleybalteam met haar eigen productlabel CAIROX. Zo wil het bedrijf de aandacht vestigen op het belang van luchtkwaliteit in binnenruimtes zoals sporthallen, bedrijven en meer. 

Gezonde lucht in sporthallen en andere binnenruimtes 
“Via de partnership tussen CAIROX en het nationale herenteam volleybal, de Red Dragons, lanceren we op een dynamische manier ons Europees merk met een hoge return on investment. De visibiliteit en mediawaarde die we creëren via deze sport kent een positieve impact op onze bekendheid als total solution-partner en specialist in de ventilatiewereld”, vertelt Bert Van Buggenhout, Marketing Manager bij SIG Air Handling International.

Onder het motto ‘Improving air because we care’ streeft SIG Air Handling naar gezondere binnenlucht voor iedereen: in huis, op het werk of tijdens het sporten – een perfecte match met indoor volleybal dus. Daarnaast delen de Red Dragons en SIG Air Handling dezelfde waarden en energie, want beide topspelers combineren passie, strategie en tactiek met kracht, talent en techniek. Dat doet SIG Air Handling op drie terreinen – distributie, projecten en services – waarmee het bedrijf een grote meerwaarde biedt aan haar klanten.

Producten en richtlijnen voor betere Indoor Air Quality
SIG Air Handling ontwikkelt producten en systemen voor air improvement, air movement en air diffusion. Met meer dan honderd filialen in Europa ondersteunt deze HVAC-expert (Heating, Ventilation & Air Conditioning) haar klanten en partners met professioneel advies, gespecialiseerde systemen en totaaloplossingen in verwarming, ventilatie en airconditioning. Sinds 2016 ontwikkelt en verdeelt het bedrijf ook producten onder haar eigen CAIROX-label – om haar dienstverlening en positie op de Europese markt verder te versterken.

Ook op het vlak van maatschappelijk en sociaal engagement draagt SIG Air Handling haar steentje bij. Dat doet het bedrijf onder meer in samenwerking met de European Federation of Allergy and Airways Diseases Patient’s Associations (EFA). Samen streven ze naar betere Europese normen en maatregelen voor Indoor Air Quality en gezondere binnenlucht voor iedereen – in het bijzonder voor mensen met allergieën, astma en chronische longziektes. Daarnaast is deze maatschappelijk verantwoorde onderneming ook actief in verschillende werkgroepen van de European Ventilation Industry Association (EVIA).