CeraPlus 2, kranen met zorg ontwikkeld door Ideal Standard

Wat de uitdagingen voor sanitaire voorzieningen in de gezondheidszorg betreft, kent de zorgsector geen geheimen meer voor Ideal Standard. Al jaren is de sanitaire specialist vertrouwd met praktische en slimme oplossingen, speciaal ontwikkeld om bij te dragen aan het comfort, het gebruiksgemak en de veiligheid in de badkamer.

Dat bewijst ook de nieuwe kranenserie CeraPlus 2, helemaal afgestemd op de strenge hygiëne- en veiligheidseisen in de zorgsector. Inclusief de strenge normen voor drinkwaterhygiëne. CeraPlus 2 combineert een optimale veiligheid en onberispelijke kwaliteit met een laag water- en energieverbruik.

Grote troef is de thermische ontkoppeling van muurkranen die zorgt voor een aanzienlijke vermindering van warmteoverdracht aan het kraanlichaam en zo ook de groei van legionella en pseudomonaden reduceert. Daarnaast is de thermische desinfectie heel snel, eenvoudig en veilig uit te voeren op alle CeraPlus 2-thermostaten (ontgrendelen via meegeleverde speciale tool).

Alle CeraPlus 2-kranen voldoen aan de eisen van DIN EN806 en hebben de DVGW-certificatie (zwaarste Duitse keurmerk). Met zijn brede aanbod aan modellen biedt CeraPlus 2 de ideale oplossing voor tal van toepassingen. Klik hier voor meer info.