Antargaz

Antargaz Belgium  N.V./S.A.
De Kleetlaan 5A
B-1831 Diegem

Ondernemingsnummer 0881.334.278 Numéro d’Entreprise

T: 0032 80 01 22 78

F: 0032 22 46 00 01

E-mail: info.be@antargaz.com
Website: www.antargaz.be

 

Wie is Antargaz?
In België verdeelt Antargaz propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas via het aardgasnetwerk.
Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen op maat.

Antargaz levert in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland meer dan 650.000 ton per jaar aan meer dan 3.250.000 klanten. Antargaz zorgt voor gas, waar u dat wilt.

 

Word Antargaz installateur
Als gasleverancier willen we onze klanten de best mogelijke service bieden. Daarom zijn we steeds op zoek naar installateurs die met ons willen samenwerken.
Een lange termijn samenwerking met onze partners, dat is waar wij naar streven. En dat is geen eenrichtingsverkeer. Er zijn voor u heel wat voordelen verbonden aan een partnerschap met Antargaz. Ontdek hier de voordelen van dit partnership!

Wil u graag met ons samenwerken? Geef ons een seintje en we contacteren u zo spoedig mogelijk terug!

Nieuws gerelateerd aan Antargaz

Antargaz

Antargaz lanceert gecombineerde drukregelaar met Invisia

Voorontspanner, drukbegrenzer en tweedetrapsdrukregelaar in één enkel apparaat? Leverancier Antargaz biedt sinds kort die mogelijkheid met de gecombineerde drukregelaar Invisia. De overgang van hoog- en middendruk naar lagedruk vindt dan plaats onder het deksel van de gastank. Tot voor kort gebeurde dat altijd in het traditionele gevelkastje met tweedetrapsontspanner in. Kortom, een primeur voor de sector.

Lees meer »
Installatienorm gasinstallaties

Nieuwe norm voor gasinstallaties: wat moet u weten?

In het voorjaar publiceerde de overheid de nieuwe installatienorm NBN D51-006 in het Belgische Staatsblad. Installateurs moeten ze sindsdien toepassen bij elke uitvoering van een nieuwe of aanpassing van een bestaande gasinstallatie. Deze derde versie werkt de verschillen tussen aardgas- en propaaninstallaties zo veel mogelijk weg.

Lees meer »