Beckhoff

Beckhoff Automation Bvba
Marketing Communications

Klaverbladstraat 11 B 2/2

3560 LUMMEN
Belgium

T: 0032  13 25 22 00
Direct: 0032 13 25 22 09
f: 0032 13 25 22 01

E.Yuksel@beckhoff.com
http://www.beckhoff.be

 

 

Kantoor Kortrijk
President Kennedypark 6 bus 14
8500 Kortrijk
België

T: 0032 56 20 20 37
F: 0032 11 24 08 01

Beckhoff verwezenlijkt open automatiseringssystemen gebaseerd op PC besturingstechniek. Het productassortiment bestrijkt industrie-PC’s, I/O- en veldbuscomponenten, aandrijftechniek en automatiseringssoftware. Producten die als afzonderlijke componenten of geïntegreerd in een compleet en naadloos besturingssysteem kunnen worden gebruikt, zijn voor alle industrieën beschikbaar. De Beckhoff filosofie van de “New Automation Technology” staat voor universele en open besturings- en automatiseringsoplossingen die wereldwijd in een grote verscheidenheid van verschillende toepassingen worden gebruikt, gaande van CNC-gestuurde werktuigmachines tot intelligente gebouwautomatisering.

Beckhoff | The Automation Company
Beckhoff biedt uitgebreide systeemoplossingen in verschillende performantieklassen voor alle automatiseringsgebieden. De Beckhoff besturingstechniek is modulair – van hoogperformante industrie-PC’s tot mini-PLC’s – en kan nauwkeurig aan de respectieve toepassing worden aangepast. De TwinCAT automatiseringssoftware integreert real-time besturing met PLC-, NC- en CNC-functies in een afzonderlijk pakket. Alle Beckhoff controllers worden geprogrammeerd door gebruik te maken van TwinCAT overeenkomstig met de internationaal erkende IEC 61131-3 programmeerstandaard.

Beckhoff | The IPC Company
Beckhoff levert de juiste industrie-PC voor elke toepassing. Hoogkwalitatieve componenten gebaseerd op open standaards en de sterke constructie van de kast van het toestel zorgen ervoor dat de industrie-PC’s ideaal zijn uitgerust voor alle besturingsvereisten. Embedded PC’s stellen modulaire IPC-techniek in miniatuurformaat beschikbaar voor DIN-railmontage. Naast hun toepassing in automatisering zijn de Beckhoff industrie-PC’s ook ideaal geschikt voor andere taken – waar ook betrouwbare en robuuste PC-technologie vereist is.

Beckhoff | The I/O Company
Beckhoff heeft de juiste techniek voor elk signaal en elke veldbus. Beckhoff levert een compleet assortiment veldbuscomponenten voor alle gebruikelijke I/O’s en meer dan 15 belangrijke veldbussystemen. Met de busklemmen in veiligheidsklasse IP 20 en de veldbusboxmodules in IP 67, is een volledig assortiment voor alle belangrijke signaaltypes en veldbussystemen beschikbaar. Naast de klassieke veldbussystemen opent de hoogperformante EtherCAT-techniek een geweldig, nieuw potentieel voor besturingstechniek.

Beckhoff | The Motion Company
Beckhoff aandrijftechniek vormt een volledig en modern aandrijfsysteem door de Motion-Control-oplossingen van de automatiseringssoftware TwinCAT te combineren. De op PC-gebaseerde besturingstechniek van Beckhoff is optimaal uitgerust voor een- en meerassige positioneringstaken met zeer dynamische vereisten. De servoversterkers van de serie AX5000 met krachtige EtherCAT-systeemcommunicatie bieden een maximum aan prestaties en dynamiek.

Nieuws gerelateerd aan Beckhoff

De nieuwe generatie gebouwautomatisering

De nieuwe generatie gebouwautomatisering

Beckhoff presenteert zijn nieuwste softwareoplossing voor gebouwautomatisering: TwinCAT 3 Building Automation maakt de koppeling met de TwinCAT 3-modules mogelijk voor HMI, IoT, Analytics en Scope en brengt daarmee alle systemen die belangrijk zijn voor gebouwautomatisering samen in één tool.

Lees meer »

Gebouwautomatisering slimmer, sneller en eenvoudiger

Steeds meer bedrijven en particulieren lonken naar een gebouwbeheersysteem. Immers, met een geïntegreerd systeem zal men meer besparingen kunnen realiseren dan met losstaande. Voor wie dit graag volgens de open standaard BACnet doet, komt Beckhoff Automation met goed nieuws.

Lees meer »

Nieuwe thuishaven is technologisch visitekaartje

De Belgische vestiging van het automatiseringsbedrijf Beckhoff is sinds kort in een nieuw bedrijfspand in Lummen gehuisvest. De kantoorruimte is het neusje van de zalm van domotica en technologie. Zo toont Beckhoff hoe zijn vele krachtige oplossingen in de automatisering werken.

Lees meer »

Open GBS heeft veel voordelen

Gebouwtechnici vragen steeds meer naar een open gebouwbeheersysteem (GBS) om los te komen van één enkele leverancier. Cofely Fabricom en Beckhoff sloegen de handen in elkaar voor zo’n pakket. Het resultaat is Hypervision, een GBS gebaseerd op WinCC Open Architecture.

Lees meer »