Caleffi

Moesdijk 10-12
6004 AX Weert, NL

T: 0032 89 38 68 68
F:  0032 89 38 54 00

info.be@caleffi.com

Bedrijfsvoorstelling

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van componenten voor centrale verwarming, watertechnologie en hernieuwbare energiesystemen. Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen.

De productie en ontwikkeling vinden plaats in Noord-Italië. Constante ontwikkeling, vernieuwing en testing maken deel uit van de bedrijfscultuur (DNA) van Caleffi. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso en het MAV (Automatisch Verticaal Magazijn) spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie. Producten van Caleffi worden uitvoerig getest, ontwikkeld en geproduceerd volgens de ISO 9001 voorschriften.

Het Caleffi productgamma omvat alle onderdelen van een totaalsyteem. Het productgamma is daarom ingedeeld in:

– Verwarming (o.a. ontluchters, lucht- en vuilafscheiders, automatische debietregelaars, ketelappendages, ventielen)
– Regelsystemen (o.a. verdelers, regelgroepen)
– Watertechnologie (o.a. elektronisch en thermostatische mengventielen, drukverminderaars, waterslagdempers, terugslagkleppen, terugstroombeveiligers)
– Warmtesystemen (o.a. distributie-units centrale stookplaatsen en/of stadsverwarming, energiemeters)
– Hernieuwbare energie (solar, biomassa, geothermie)

www.caleffi.com
Facebook: Caleffi Benelux
Youtube: Caleffi VideoProjects

Nieuws gerelateerd aan Caleffi

Praktijksimulaties tonen voordeel hydraulische software aan

Caleffi zet al even in op software-ondersteuning om HVAC-installaties te optimaliseren. De Hydronic Design Software van het bedrijf moet de professional helpen om het beste rendement uit zo’n installatie te puren. En dat rendement kan effectief nog sterk omhoog, zo tonen praktijksimulaties aan.

Lees meer »

Zorg voor de toekomst

Software | Met de voor 2020 en 2030 geformuleerde Europese duurzaamheidsdoelstellingen aan de horizon treedt Caleffi Hydronic Solutions nadrukkelijk uit zijn comfort zone.

Lees meer »

Veiligheidsgroep voor combi-ketel of boiler

Caleffi lanceert een nieuwe veiligheidsgroep (serie 528). Deze serie is toepasbaar in drinkwaterinstallaties ter bescherming van boilers. Het voorkomt de gevaarlijke terugloop van warm water naar de drinkwaterinstallatie. De groep is makkelijk in installatie, zowel horizontaal als verticaal, en onderhoud dankzij het compacte design.

Lees meer »

BINCHE – Debietsysteem

Binche, een stadje tussen Bergen en Charleroi in de provincie Henegouwen, staat vooral bekend om haar wereldberoemde carnaval. Dat zal wel niet de enige troef van de Waalse gemeente zijn, want de vraag naar vastgoed steeg er de laatste jaren sterk. In Épinois, een deelgemeente van Binche, zijn onlangs achttien appartementen gebouwd die die vraag naar woongelegenheid mee opvangen.

Lees meer »