Delabie

Kommenstraat 20
1070 Brussel

T: 0032 25 20 16 76

www.delabiebenelux.com
info@delabiebenelux.com


DELABIE, een rijke geschiedenis
Georges DELABIE, sanitaire groothandelaar in Parijs, neemt in 1927 de leiding over een gieterij in Friville, gelegen aan de Somme. Hier ontwikkelt hij hoofdzakelijk kranen en vloerhevels voor badkamers en keukens.
De volgende generaties streven steeds naar een groei van het familiebedrijf, maar willen de identiteit van het merk en de uitmuntende kwaliteit bewaren.
DELABIE beslist al snel de huishoudelijke markt achter zich te laten en zich te positioneren als specialist voor de publieke gebouwen. Ook vandaag is dit nog steeds de hoofddoelgroep.
De investeringen in Onderzoek en Ontwikkelingen zorgen er na verloop van tijd voor dat het merk staat voor hoogstaande kwaliteit. In minder dan een eeuw wordt DELABIE een onmiskenbare speler in de niethuishoudelijke markt van sanitair.
De DELABIE groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen en ontwikkelt zich internationaal verder door de opstart van filialen en overnames van bedrijven die toelaten het aanbod uit te breiden.
En dit is slechts het begin…

Nieuws gerelateerd aan Delabie

Design sanitair in openbare toiletten

Gemiddeld besteden we 8 minuten per dag in een toilet, 150 dagen in een heel mensenleven. Van een toilet verwachten we dat het comfortabel is, ook in een openbare ruimte. Niet altijd evident.

Lees meer »
De kantelbare spiegel van Delabie

Drie nieuwe producten voor sanitairspecialisten

Sanitairspecialist Delabie stelde tijdens een bedrijfsbezoek in het Franse Friville een aantal nieuwe producten voor die in de 2016 op de markt komen of kwamen: een kantelbare spiegel, een wastafelmengkraan en een inbouwurinoir.

Lees meer »
delabie sanitair

Nieuw assortiment sanitaire apparaten in RVS

Special Sanitair | Met de overname van de Portugese producent SENDA, wordt de DELABIE-groep een belangrijke Europese speler in de productie van sanitaire apparaten in RVS, zoals wasbekken, wastafels, urinoirs, toiletten en wastroggen.

Lees meer »
tempoflux delabie

TEMPOFLUX URINOIR | Zelfsluitende kraan met soepele bediening en strak design

Het strak design van de TEMPOFLUX maakt installaties mooier. De TEMPOFLUX urinoirspoeler heeft een innovatief systeem met stopkraantje en debietregeling geïntegreerd in de rozet. De kraan is gemakkelijk te onderhouden en biedt, met de soepele bediening, de gebruiker een niet onbelangrijk comfort. Deze urinoirspoeler met haakse aansluiting sluit automatisch af na 3 seconden en laat zo een aanzienlijke waterbesparing toe terwijl de hygiëne gegarandeerd blijft.

Lees meer »

Nieuwe website Delabie Benelux

Specialist in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen, Delabie Benelux, lanceerde onlangs een nieuwe website: www.delabiebenelux.com. Met deze website biedt de firma per referentie een volledige productpagina, met daarin allerlei belangrijke en interessante informatie.

Lees meer »

ISH Beurs nabeschouwing | Grote opkomst

Delabie, Europese grootmacht op het gebied van sanitair voor de utiliteitsmarkt, was ook aanwezig op de ISH-beurs. De overname van het Duitse Kuhfuss speelt daarbij natuurlijk een belangrijke rol, maar dat is niet de enige reden waarom Delabie naar Frankfurt afzakt.

Lees meer »