Delabie

Kommenstraat 20
1070 Brussel

T: 0032 25 20 16 76

www.delabiebenelux.com
info@delabiebenelux.com


DELABIE, een rijke geschiedenis
Georges DELABIE, sanitaire groothandelaar in Parijs, neemt in 1927 de leiding over een gieterij in Friville, gelegen aan de Somme. Hier ontwikkelt hij hoofdzakelijk kranen en vloerhevels voor badkamers en keukens.
De volgende generaties streven steeds naar een groei van het familiebedrijf, maar willen de identiteit van het merk en de uitmuntende kwaliteit bewaren.
DELABIE beslist al snel de huishoudelijke markt achter zich te laten en zich te positioneren als specialist voor de publieke gebouwen. Ook vandaag is dit nog steeds de hoofddoelgroep.
De investeringen in Onderzoek en Ontwikkelingen zorgen er na verloop van tijd voor dat het merk staat voor hoogstaande kwaliteit. In minder dan een eeuw wordt DELABIE een onmiskenbare speler in de niethuishoudelijke markt van sanitair.
De DELABIE groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen en ontwikkelt zich internationaal verder door de opstart van filialen en overnames van bedrijven die toelaten het aanbod uit te breiden.
En dit is slechts het begin…

Nieuws gerelateerd aan Delabie

Opnamestudio Kortrijk

Opnamestudio | Kortrijk

Opvolgers voor het fantastische nummer Synrise maken: het is één van de ambities die Goose wil realiseren in de gloednieuwe Safari Studios, gelegen in een voormalige autogarage die de bekende Kortrijkse band liet renoveren.

Lees meer »

Negentig jaar expertise mag gevierd worden

Als Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen is DELABIE nog vrij jong voor de Beneluxmarkt. Toch bestaat het familiebedrijf uit het Franse Picardië al 90 jaar. DELABIE vierde de verjaardag feestelijk op de VSK-beurs 2018 in Utrecht.

Lees meer »

Design van sanitair in openbare plaatsen wint aan belang

Sanitaire voorzieningen in openbare plaatsen dienen vooral robuust en gemakkelijk te onderhouden zijn. Toch is er een evolutie naar meer design in deze voorzieningen waar te nemen. Het sanitair meubilair evolueert geleidelijk aan tot een esthetisch product.

Lees meer »

Design sanitair in openbare toiletten

Gemiddeld besteden we 8 minuten per dag in een toilet, 150 dagen in een heel mensenleven. Van een toilet verwachten we dat het comfortabel is, ook in een openbare ruimte. Niet altijd evident.

Lees meer »
De kantelbare spiegel van Delabie

Drie nieuwe producten voor sanitairspecialisten

Sanitairspecialist Delabie stelde tijdens een bedrijfsbezoek in het Franse Friville een aantal nieuwe producten voor die in de 2016 op de markt komen of kwamen: een kantelbare spiegel, een wastafelmengkraan en een inbouwurinoir.

Lees meer »