Elinex

Wolweverstraat 15
2984 CE Ridderkerk
Nederland

Postbus 4178
2980 GD Ridderkerk

T: + 31 180-415711
E: info@elinex.com
W: www.elinex.com

Welkom bij Elinex, al meer dan 30 jaar is noodstroom ons vak! Wij zijn de grootste merkonafhankelijke UPS en noodstroom specialist binnen Nederland en Vlaanderen.

Elinex is geen fabrikant maar een 24/7 serviceorganisatie die gespecialiseerd is in het oplossen van noodstroom kwesties en het ontzorgen van onze klanten hierin. Dit doen we door continu te investeren in onze service organisatie en een innovatief product– en diensten portfolio. 

Een van onze pijlers is merkonafhankelijk onderhoud waarmee wij voor onze klanten service kunnen verlenen op alle merken UPS‘en en NSA‘s. Elinex heeft een bijpassende oplossing op de markt gebracht, namelijk EPMS en BACS waarmee u en/of Elinex alle componenten binnen de Noodstroom installatie(s) kunnen monitoren en beheren.

Elinex bedient verschillende type klanten zoals Datacenters, Banken, Ziekenhuizen, Overheden en de gehele bouw wereld. 

Elinex heeft verschillende fabrikanten in haar portfolio, waaronder Huawei UPS. Elinex heeft voor hen gekozen omdat zij op dit moment de meest innovatieve, intelligente en modulaire UPS op de markt bieden. Onze klanten vinden ‘open-source’ een belangrijke eigenschap, hierdoor zit u na de aanschaf niet vast aan één leverancier voor service & onderhoud tijdens de levensduur van de aangeschafte oplossing. Wij prefereren dat de tevredenheid van onze klanten voor een lange relatie zorgt. 

Kortom Noodstroom is ons vak en als wij iets voor u zouden kunnen betekenen, vul dan het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op!