Franke Water Systems Benelux

Ring-Oost 10
9400 Ninove
Belgium

T:  03378 818 0
F: 03378 818 100
E: ws-info.nl@franke.com
W: www.franke.com

 

Elke toiletruimte kan prachtig en uitnodigend zijn
Franke Water Systems richt zich op publieke, semi-publieke en commerciële sanitaire faciliteiten. Het bedrijf ontwikkelt doorlopend intelligente innovaties voor openbare wasruimtefaciliteiten en is toonaangevend in de branche. Hierbij ligt de aandacht van Franke vooral op de ontwikkeling van complete sanitaire systemen, waarbij een lange levensduur, uitstekende kwaliteit, functionaliteit en design centraal staan.

De expertise van Franke Water Systems
Franke Water Systems is wereldwijd dé toonaangevende specialist in sanitair. Wij bieden innovatieve en slimme sanitaire oplossingen uit eigen productie. Wij zijn er bijzonder trots op dat we nog steeds 90% van onze producten in onze eigen fabrieken produceren.

Door continu te investeren in onderzoek en ontwikkeling zijn we in staat onze kennis voortdurend uit te bouwen en te verbeteren.

Nieuws gerelateerd aan Franke Water Systems Benelux

FRANKE

Washino en Aquapino wastafelkranen

Dat is wat belangrijk is voor kinderen. En hoe krijg je het meeste plezier? Met de grootste kliederboel natuurlijk! Laat ze genieten. Wat maken die vieze handen en smoezelige bekkies nu uit?

Lees meer »
KWC ERA

KWC ERA & KWC ELLA

De nieuwe keukenmengkraan KWC ERA onderstreept ons streven naar perfectie, precisie en pure esthetiek. Een meesterwerk, zeker in combinatie met de spoeltafel met dezelfde naam.

Lees meer »
Planox

Planox naadloze RVS wasgoten: hygiënisch en robuust

De RVS wasgoten uit de Planox-lijn zijn volledig nieuw ontwikkeld. Ze zijn ontworpen met het oog op locaties waar hygiënische omstandigheden gepaard moeten gaan met robuustheid. Door een nieuwe geautomatiseerde fabricagemethode zijn de wasgoten geheel naadloos. Daarbij garandeert de constructie in roestvrijstaal extreme degelijkheid.

Lees meer »
Franke

Accessoires voor de hotelbadkamer

Accessoires in een badkamer zijn niet alleen functioneel en comfortabel, maar onderstrepen ook een sfeer en uitstraling van de ruimte. De nieuwe serie accessoires van Franke zijn graag geziene gasten in hotelbadkamers en sanitaire ruimten in hotellobbies. Design en kwaliteit; het typeert de accessoirelijn.

Lees meer »
Washino

Speciaal voor de jongsten: de Washino

Dat is wat belangrijk is voor kinderen. En hoe krijg je het meeste plezier? Met de grootste kliederboel natuurlijk! Laat ze genieten. Wat maken die vieze handen en smoezelige bekkies nu uit? Niets! Want met de was- en speeltafellijn Washino verdwijnen verf, pasta en modder als sneeuw voor de zon.

Lees meer »