Franke Water Systems Benelux

Ring-Oost 10
9400 Ninove
Belgium

T:  03378 818 0
F: 03378 818 100
E: ws-info.nl@franke.com
W: www.franke.com

 

Elke toiletruimte kan prachtig en uitnodigend zijn
Franke Water Systems richt zich op publieke, semi-publieke en commerciële sanitaire faciliteiten. Het bedrijf ontwikkelt doorlopend intelligente innovaties voor openbare wasruimtefaciliteiten en is toonaangevend in de branche. Hierbij ligt de aandacht van Franke vooral op de ontwikkeling van complete sanitaire systemen, waarbij een lange levensduur, uitstekende kwaliteit, functionaliteit en design centraal staan.

De expertise van Franke Water Systems
Franke Water Systems is wereldwijd dé toonaangevende specialist in sanitair. Wij bieden innovatieve en slimme sanitaire oplossingen uit eigen productie. Wij zijn er bijzonder trots op dat we nog steeds 90% van onze producten in onze eigen fabrieken produceren.

Door continu te investeren in onderzoek en ontwikkeling zijn we in staat onze kennis voortdurend uit te bouwen en te verbeteren.

Nieuws gerelateerd aan Franke Water Systems Benelux

Franke

Accessoires voor de hotelbadkamer

Accessoires in een badkamer zijn niet alleen functioneel en comfortabel, maar onderstrepen ook een sfeer en uitstraling van de ruimte. De nieuwe serie accessoires van Franke zijn graag geziene gasten in hotelbadkamers en sanitaire ruimten in hotellobbies. Design en kwaliteit; het typeert de accessoirelijn.

Lees meer »
Washino

Speciaal voor de jongsten: de Washino

Dat is wat belangrijk is voor kinderen. En hoe krijg je het meeste plezier? Met de grootste kliederboel natuurlijk! Laat ze genieten. Wat maken die vieze handen en smoezelige bekkies nu uit? Niets! Want met de was- en speeltafellijn Washino verdwijnen verf, pasta en modder als sneeuw voor de zon.

Lees meer »

Omdat functionaliteit in de openbare ruimte ook mooi mag zijn

Franke Water Systems ontwikkelt doorlopend intelligente innovaties voor openbare wasruimtefaciliteiten en is toonaangevend in de branche. Hierbij ligt de aandacht van Franke vooral op de ontwikkeling van complete sanitaire systemen, waarbij een lange levensduur, uitstekende kwaliteit, functionaliteit en design centraal staan.

Lees meer »

VARIUS-lijn flexibiliteit op maat

Als centraal onderdeel van de wasruimte vraagt de wastafel om een modern, tijdloos design, aanpasbaarheid aan de ruimtelijke omstandigheden, vrijheid in uitvoering, functionaliteit, duurzaamheid en combinatiemogelijkheden met andere producten.

Lees meer »
Armaturenlijnen

Beauties met Brains: mooi van buiten en knap van binnen

De nieuwe armaturenlijnen F3 en F5 zijn helemaal op hun plek in de openbare ruimte. Zelfsluitende en opto-electronische technologie zorgen voor veiligheid, comfort, betrouwbaarheid en duur-zaamheid. Bijzonder geschikt dus voor ruimten met een hoge bezoekfrequentie en voor de voedingsindustrie, grootkeukens en ziekenhuizen.

Lees meer »

FRANKE DRYX500 handdroger

Waar hygiëne en comfort de belangrijkste waarden in toilet- en sanitaire ruimten moeten zijn, blijkt het tegendeel waar: rommelige proppen papier, vuile handdoeken en natte vloeren zijn geen uitzondering. Om wel een schone omgeving te kunnen bieden, is veelvuldige schoonmaak en aandacht nodig.

Lees meer »