i-Theses

i-Theses
Moortelstraat 27
9160 Lokeren
BTW BE 0462.404.641

T: 09 331 77 00
F: 09 331 77 09
E: info@i-theses.com
W: www.i-theses.com

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-youtube bedrijfsprofiel-linkedin


i-Theses is de specialist bij uitstek voor reken- en tekensoftware voor Bouw, Infrastructuur, Geospatial, Mechanica en HVAC. Als Autodesk Gold Partner heeft u de garantie dat u over de beste service aan de beste prijs kan beschikken. Om dit te realiseren staat een team van 20 medewerkers tot uw dienst. Elk onderdeel van het BIM (Building Information Model) proces wordt ondersteund met de passende software.

Voor u als installateur of studiebureau technieken levert, installeert en implementeert i-Theses Nederlandstalige softwareprogramma’s voor het ontwerpen, uittekenen én berekenen van installatietechnieken zoals centrale verwarming en gas, sanitair en riolering, ventilatie, koeling en elektriciteit.

Voorblijven op de concurrentie is meer dan ooit de boodschap. Perfect werk afleveren is één zaak. Een opdracht binnen halen is een andere. Complexer wordende installaties, veeleisende en mondige klanten, marges die onder druk staan, … Het zijn allemaal feiten waar we vandaag mee te maken hebben. Dus we moeten beter doen dan onze concurrenten. Beter doen betekent een professionele aanpak, correct berekende ontwerpen en overtuigende documentatie aanleveren!

liNear Smart Sixty is de software die u helpt de meest optimale installatie te ontwerpen, niet enkel bij nieuwbouwprojecten maar ook bij verbouwingen en renovaties. Een nieuwe installatie is een zware investering. Uw klant verwacht een partner met kennis van zaken die beschikt over de juiste tools om de installatie op een correcte manier uit te voeren. liNear maakt deel uit van dit gereedschap om het vertrouwen van de klant te winnen. Ontwerpen, berekenen, tekenen en genereren van materiaallijsten in één software programma gebaseerd op de marktstandaard AutoCAD (of Revit) is een unicum, zeker als u hierover kan beschikken voor een haalbare prijs! Door de gebruiksvriendelijkheid van het programma hoeft u bovendien geen ingenieur te zijn om met deze software aan de slag te kunnen!

Wij verzorgen de nodige opleiding en eventuele consultancy zodat u vlot en efficiënt met de software aan de slag kan. We streven steeds een hoge kwaliteitsgraad na en dat loont… i-Theses is het grootste ATC (Autodesk Training Center) in België met zowat de hoogste score. Deze info is gebaseerd op anonieme evaluaties via ATC van Autodesk.

Nieuws gerelateerd aan i-Theses

AZ Sint-Maarten | BIMMEN, revolutie of hype?

Eind jaren tachtig overtuigden we onze klanten om de tekentafel naar de zolder te verhuizen. Een grote impact. Heel wat tekenaars hadden dan ook moeite om na tientallen jaren achter een grote tekenplank een computer te gaan bedienen. Zo’n evolutie komt er nu opnieuw aan, met BIM.

Lees meer »

Thema software | Software steeds belangrijker voor de installateur

De tijd dat installateurs plannen met de hand uittekenden en berekenden is voorgoed voorbij. Ontwerpen op voorhand levert tijdswinst op, vermijdt problemen op de werf en verlaagt de foutenlast. Dat digitale verhaal begint wel nog maar pas, want nieuwe ontwikkelingen zullen in de toekomst de sector grondig veranderen.

Lees meer »