Informazout

Dauwstraat 12
1070 Brussel
Belgium

078 152 150
02 523 97 88
E: info@informazout.be
W: www.informazout.be

 

Informazout is het informatiecentrum voor de rationele aanwending en besparing van mazout. Als vzw verstrekken we de consument informatie over alles wat met mazoutverwarming en de combinatie met hernieuwbare energie te maken heeft. Op de vernieuwde website is er nu ook een aparte sectie voor de professional: pro.informazout.be. Hierop vindt u in onze bibliotheek technische studies, onderzoeken en andere nuttige publicaties. Informatie over de wetgeving inzake stookolieketels en -reservoirs werd per regio gebundeld, en een handige adressengids van fabrikanten/invoerders van warmtegeneratoren, reservoirs en toebehoren vergemakkelijkt uw zoektocht. Hou zeker ook onze blog voor professionals in het oog, binnenkort maken we een groots ‘Award’-programma voor installateurs bekend.

Nieuws gerelateerd aan Informazout

Informazout

Ardense woning wordt modern vakantiehuis

De bescheiden woning werd opgetrokken in de lokale steen uit de streek van La Roche-en-Ardenne. Na jaren leegstand werd ze van kop tot teen vernieuwd en omgetoverd in een ruim vakantiehuis. Om de woning te verwarmen werd gekozen voor een condenserende stookolieketel.

Lees meer »
Informazout Install Awards

Lancering Informazout Install Awards

Informazout lanceert met de Informazout Install Awards een gloednieuw initiatief. Deze prijzen zullen jaarlijks worden uitgereikt aan professionals die een recente state of-the-art hoogrendementsketel op stookolie geïnstalleerd hebben, al dan niet gecombineerd met hernieuwbare energie.

Lees meer »

Traditionele energiebronnen vangen tekortkomingen hernieuwbare op

De Belg is energie- en milieubewust en maakt realistische keuzes voor de verwarming van zijn woning: dat toont de enquête aan, die iVOX in opdracht van vzw Informazout bij duizend huiseigenaars afnam. Die cijfers geven aan dat bijna 6 op de tien ondervraagden voorstander zijn van een energiemix.

Lees meer »