Kinedo

SFA Benelux BV
Voltaweg 4
6101 XK Echt
Tel. +31 (0)475 – 487 100
Fax +31 (0)475 – 486 515
E-mail: info@sfabeneluxbv.nl

 


Kinedo maakt van douchen een echte ervaring
Kinedo is een Europese fabrikant van douchecabines, douchebakken, douchewanden en -deuren. Al meer dan veertig jaar maakt Kinedo van douchen een echte beleving, met oog voor materialen, kleuren, design, vorm en techniek. Sinds de lancering van het merk op de Belgische markt heeft het Franse douchemerk een vliegende start genomen. Kinedo overtuigt met kwalitatieve, mooie en tegelijkertijd betaalbare doucheproducten.

 

 

 

Het merk voor de professional
Alle Kinedo producten zijn ontworpen volgens de Europese normen voor kwaliteit en veiligheid en geleverd inclusief 2 jaar garantie. Ze worden geproduceerd in twee fabrieken nabij Nantes (Frankrijk) en over de gehele wereld geëxporteerd. Kinedo is ‘het merk voor de professional’ en wordt alleen verkocht via de sanitaire vakhandel.

Group SFA
Kinedo is een geregistreerd handelsmerk van Group SFA, fabrikant van Sanibroyeur. Met Sanibroyeur® is het mogelijk om op elke gewenste plek in huis een WC, badkamer, keuken of wasruimte te installeren zonder breekwerk of ingrijpende verbouwingen

Nieuws gerelateerd aan Kinedo

Kinedo duo

Duo van Kinedo: douche en bad ineen

Nieuw in het assortiment van Kinedo is Duo. Een slimme en ruimtebesparende douche/bad combinatie die bijna in iedere badkamer past. Met dit 2 in 1 concept is het bad tevens als douche te gebruiken.

Lees meer »
KINEDO douchecabine kineprime glass

Een complete en betaalbare douchecabine

De Kineprime Glass douchecabines zijn een stijlvolle en effectieve oplossing in situaties waarbij extra douchefaciliteiten nodig zijn. Deze aantrekkelijke serie douchecabines met glazen douchewanden is zeer compleet uitgerust en snel en eenvoudig te monteren.

Lees meer »
Kinecompact en Kinesurf douchebakken

Kinecompact en Kinesurf douchebakken

Douchefabrikant Kinedo®, bekend van het innovatieve douchesysteem Kinemagic, presenteert haar uitgebreid assortiment lichtgewicht douchebakken. De douchebakken van Kinedo® zijn vervaardig van hightech materiaal en zijn van nature minder glad.

Lees meer »
kinedo roadshow benelux

Kinedo® Roadshow Benelux 2016

Douchefabrikant Kinedo® bekend van het innovatieve douchesysteem Kinemagic®, organiseert na de succesvolle Roadshow van afgelopen jaar, ook dit jaar weer een wervelend spektakel. Vanaf 13 mei 2016 reist Kinedo® met een geheel nieuwe truck door de Benelux en zal met deze mobiele showroom diverse groothandels bezoeken.

Lees meer »