KSB

KSB Belgium nv/sa
Zoning Industriel Sud
Rue de l’Industrie 3
B-1301 Bierges (Wavre)

T: +32 (10) 435 – 211
F: +32 (10) 435 – 255
E: infoBE@ksb.com
W: www.ksb.com

KSB Belgium is gespecialiseerd in het verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. KSB Service Belgium biedt bijbehorende diensten – installatie, reparatie, onderhoud, etc..

Nader bekeken:
KSB Group is een internationaal toonaangevende producent van pompen, kleppen en klantspecifieke totaaloplossingen. KSB is actief in de industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek met meer dan 16.500 medewerkers en een omzet van 2,3 miljard euro. Sinds 1953 wordt KSB in België vertegenwoordigd als KSB Belgium, met 50 medewerkers op het hoofdkantoor in Waver.

KSB biedt een brede reeks aan producten, diensten en activiteiten met een hoge mate van betrokkenheid, een sterk partnerschap en uitstekende service door meer dan 120 service centers in de wereld.

KSB Service heeft nog eens 45 servicetechnici in dienst op 5 werkplaatsen doorheen België en biedt onder anderen diensten, installatie, reparatie, onderhoud en reverse engineering aan voor pompen en kleppen.

Naast het KSB merk zijn er ook AMRI vlinderafsluiters, SISTO membraanafsluiters en KAGEMA generatoren op de Belgische markt gebracht.

Wij ontwerpen, plannen, adviseren, optimaliseren, installeren, onderhouden en bieden uitgebreide service concepten op maat.
KSB Belgium vertegenwoordigt ook de markt in het Groothertogdom Luxemburg

Technologie:
Pompen, mixers en automatisering
-Centrifugaalpompen, in dompeluitvoering of droog opgesteld, voor water en afvalwater,
-Meertraps-centrifugaalpompen voor water,
-Axiale, half-axiale en radiale centrifugaalpompen voor grote debieten in dompeluitvoering
of droog opgesteld,
-Axiaal gedeelde centrifugaalpompen (horizontal split case),
-Dompelmixers en voortstuwers,
-Dompelejector-beluchters,
-Afsluiters en automatisering voor diverse toepassingen.

Service (24/24 en 7/7)
Voor alle toepassingen waarbij pompen, afsluiters en aanverwante systemen in gebruik zijn. (montage, inbedrijfstelling, herstelling, interventies, audits, onderhoudscontracten)

Sterk punt:
KSB optimaliseert geen losse componenten, maar het totale hydraulische systeem.
Dit betekent dat wij van bij de studie meedenken aan de ideale oplossing. (kostprijs, energiekosten, …).

 

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan KSB

Tips & tricks voor regenwaterpompen

Tips & tricks voor regenwaterpompen

Heel wat mensen in België hebben een regenwaterpomp staan: een handig toestel dat een aardige besparing op de waterfactuur mogelijk maakt. Maar een goed en efficiënt gebruik is noodzakelijk voor een optimale werking.

Lees meer »
KSB Belgium AMR

KSB Belgium en AMR bezegelen partnership

KSB Belgium heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met AMR (Analysis, Maintenance & Repair of rotating machines). Vanuit zijn vestigingen in Zandhoven en Alken zal AMR zowel de service als de verdeling van KSB-pompen en afsluiters voor zijn rekening nemen in de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Lees meer »
ksb

KSB Service naar nieuwe locatie wegens groei

KSB Service, de onderhoudsdivisie van KSB Belgium, heeft zijn sites in Antwerpen en in Desselgem (Waregem) gesloten en ingeruild voor één grote gezamenlijke huisvesting in St-Gillis-Waas. De reden: meer capaciteit voor zwaardere installaties, en zo zuurstof geven aan de groeiplannen. Volgens kersvers Managing Director Marc Herman gaat het om een logische stap in de groeistrategie van KSB in ons land.

Lees meer »