Loxone

Gebroeders Van Raemdonckstraat 1B/C
2560 Nijlen
België

T: BE: +32 3 369 10 68 – NL: +31 208 208 214 – LU: +35 220 301 627
E: office_benelux@loxone.com
W: https://www.loxone.com/nlnl/

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Loxone biedt een eenvoudige en betaalbare allround Smart Home oplossing voor iedereen, zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen. Op die manier krijg jij meer tijd vrij voor de belangrijke dingen in het leven.

Bij Loxone staan sensoren en aldus woonautomatisering centraal zonder het bedienen en controleren uit het oog te verliezen. Dit voor elk aspect van de woning: verlichting, verwarming, zonwering, audio, ventilatie, alarm, toegangscontrole … zelfs het zwembad en de sauna kunnen geïntegreerd worden. Zo zorgt een Loxone Smart Home voor een veilige, comfortabele en energie-efficiënte thuis.

Comfort, veiligheid en energie-efficiëntie, Loxone gebruikt deze kerngedachten ook voor oplossingen voor hedendaagse problemen. Door de strenge bouwnormen wordt oververhitting van woningen steeds vaker een probleem. Dankzij haar Oostenrijkse oorsprong en de daarbij gepaard gaande ervaring met de hoogtezon-problematiek, is Loxone vandaag de dag de enige speler op de markt die een verregaand samenspel creëert tussen het binnen- en buitenklimaat. Dankzij een intelligente samenwerking tussen de verwarming en de zonwering blijft de woning koel tijdens hete zomerdagen en blijft de gewenste comforttemperatuur steeds gegarandeerd.

Ook levensbestendig wonen staat bij Loxone centraal. Iedereen wenst zo lang mogelijk in zijn eigen woning te blijven en de stap naar een woonzorgcentrum uit te stellen. Een allround woonautomatisering systeem biedt hierbij de garantie. Een Loxone Smart Home neemt namelijk talloze handelingen over, reageert op verstoringen in gewoontepatronen, zorgt voor controle met behoud van onafhankelijkheid en groeit steeds mee met haar bewoners. Hierdoor blijft de balans tussen comfort en veiligheid steeds gewaarborgd.

Waar andere ondernemingen nog volop sleutelen aan de toekomstvisie van intelligent wonen, wordt dit bij Loxone al enkele jaren in de realiteit omgezet. Als enige fabrikant bewijzen wij dit in de eerste echte Smart Home demowoning van de Benelux.


Nieuws gerelateerd aan Loxone

(c)Loxone_Ceilinglight_Close_11

Spot aan: nieuwe plafondlamp

Sfeervol wit licht of gekleurde verlichting, zacht op de achtergrond of juist prominent aanwezig. Het kan allemaal met de Loxone Ceiling Light ofwel dé plafondlamp.

Lees meer »
Draadloze Watersensor

Bescherm je tegen waterschade

Of je nu een bestaande woning hebt gekocht of een nieuwe gaat zetten. Bouwen en verbouwen kost een smak geld. Je hoopt dan ook gespaard te blijven van onvoorziene zware kosten door bijvoorbeeld waterschade.

Lees meer »