Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric Europe BV
Autobaan 2
8210 Loppem
België

T +32(0)50/40 48 48
F +32(0)50/39 26 04
info@mitsubishi-electric.be


Wat bieden wij u?
Mitsubishi Electric is uitgegroeid tot een vooraanstaand medespeler op de Belgische markt betreffende klimatisatie.

Enerzijds hebben wij het engagement om een permanent logistieke, commerciële en technische ondersteuning aan ons uitgebreid installateursnet te bieden. Wij verzorgen bovendien de permanente vorming en opleiding van de erkende installateurs. Daarmee garanderen we zowel de kwaliteit van het materiaal als de kwaliteit van de montage. De professionele aanpak van deze partners vertaalt zich ook in de talrijke referenties.

 

Anderzijds zijn we een vertrouwenspartner geworden voor studiebureaus, architecten, energieleveranciers, overheidsinstanties, bouwondernemingen, particulieren…
Door deze samenwerking komen we, zowel technisch als budgettair, steeds tot een evenwichtige oplossing.
Ons ervaren team van specialisten is er steeds om u een merkelijke meerwaarde voor uw klimatisatie aan te bieden.

Dankzij een ruim gamma technische oplossingen, garanderen we steeds de beste verhouding investerings-/uitbatingskosten, zonder afbreuk te doen aan het gebruikscomfort van de consument.

Nieuws gerelateerd aan Mitsubishi Electric

Batibouw productvoorstellingen

Batibouw productvoorstellingen

Van donderdag 16 tot en met zondag 26 februari vult de bouwsector de paleizen van Brussels Expo. Een overzicht van de producten die allemaal te zien zijn op Batibouw 2017:

Lees meer »
JET Towel

Uitgebreid gamma Jet Towel handdrogers

In amper enkele seconden tijd hygiënisch gedroogde handen – daar kunt u op rekenen dankzij het nieuwe assortiment elektrische handdrogers van Mitsubishi Electric. De fabrikant heeft onlangs vier verschillende modellen ontwikkeld die een optimale oplossing bieden voor de meest uiteenlopende omstandigheden.

Lees meer »