Poujoulat

POUJOULAT BeLux SA/NV
Rue de l’industrie, 39
B-1400 NIVELLES

T: 067 84 02 02
E: info@poujoulat.be
W: Poujoulat.be

FB


Poujoulat, Europees marktleider voor rookkanalen en metalen dakuitgangen, ontwerpt, produceert en verkoopt complete oplossingen voor rookafvoer. De Poujoulat systemen optimaliseren de prestaties van verwarmingstoestellen en zijn geschikt voor alle configuraties: in een eengezins- of collectieve woning, een tertiair of industrieel gebouw, nieuwbouw of renovatie.

Met 19 bedrijven in 10 verschillende landen : Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, België, het VK, Nederland, Polen, Turkije en China, exporteert de Poujoulat-groep zijn producten en expertise naar meer dan 30 landen.

Het Belgische filiaal, Poujoulat BeLux, te Nijvel (6000m² bebouwde oppervlakte), maakt deel uit van de Groep sinds 1991. Poujoulat BeLux voldoet aan de ISO-norm 9001 (Kwaliteit) en 14001 (Milieu).

Poujoulat Belux commercialiseert en distribueert een geheel aan productgamma’s in België en het Grootherogdom Luxemburg die elk een oplossing bieden voor:

  • kachels, haarden en ketels met natuurlijke trek
  • gesloten ketels type C
  • collectieve gebouwen
  • tertiair en industrie
  • ventilatie

Nieuws gerelateerd aan Poujoulat

Schouwsystemen mikken op meer rendement

Al meer dan 70 jaar is Poujoulat gespecialiseerd in rookkanalen. Het bedrijf biedt schouwsystemen voor uiteenlopende marktsegmenten aan, in een sector die evolueert en waarbij rendement steeds belangrijker wordt.

Lees meer »