STIEBEL ELTRON bvba

’t Hofveld 6-D1
1702 Groot-Bijgaarden

T: 0032 2 423 22 22
F:  0032 2 423 22 12
E: info@stiebel-eltron.be 
W: www.stiebel-eltron.be

linkedin-80-x-80-px youtube-80-x-80-px


Stiebel Eltron is een Duits producent van systemen voor verwarming en warm water, op elektrische en duurzame energie.

Het Stiebel Eltron productgamma omvat:

  • Warmtepompen (lucht | water, bodem | water en water | water)
  • Warmtepompboilers
  • Zonneboilers en zonnecollectoren
  • Ventilatietoestellen
  • Elektrische verwarmingstoestellen
  • Elektrische boilers en doorstromers

Stiebel Eltron biedt oplossingen zowel voor woningen als voor commerciële en tertiaire gebouwen.

Registreer u op het professioneel gedeelte van de Stiebel Eltron website om toegang te krijgen tot alle technische documentatie, zoals EPB-stavingscertificaten en bestekteksten: https://www.stiebel-eltron.be/nl/formulier/registratie.html

 

Nieuws gerelateerd aan STIEBEL ELTRON bvba

Recordomzet voor Stiebel Eltron in 2017

De fabrikant van verwarmings- en warmwatertoestellen Stiebel Eltron meldt verheugd dat het in 2017 de hoogste omzet in het 93-jarig bestaan van de onderneming heeft geboekt. Het internationaal actieve concern, met hoofdkantoor in Holzminden, in de Duitse deelstaat Nedersaksen, heeft voor de eerste keer de kaap van 500 miljoen euro overschreden.

Lees meer »

Warmtepompen maken bouwcentrum klaar voor de toekomst

Bouwcentrum Jules Frans opende onlangs een nieuw filiaal in Putte. De zaakvoerders wilden een gebouw neerzetten dat klaar is voor de toekomst. Ze opteerden voor geothermische warmtepompen van Stiebel Eltron om de winkel te verwarmen en te koelen.

Lees meer »
Stiebel Eltron

Stiebel Eltron opent een nieuwe showroom met opleidingscentrum

Een ontmoetingsplaats van 80 m² voor professionals en particulieren. In deze nieuwe ruimte verwelkomt Stiebel Eltron, specialist in warmtepompen, boilers en elektrische verwarming, professionals en particulieren voor vrijblijvend advies. De nieuwste toestellen zijn er tentoongesteld.

Lees meer »
Doorstroomverwarmers

Doorstroomverwarmers gaan digitaal

Stiebel Eltron stelt op Batibouw een nieuwe generatie energiezuinige doorstroomverwarmers voor, de DHE Touch en Connect. De innovatie past in een lange geschiedenis van vernieuwende producten van het Duitse HVAC-merk.

Lees meer »

All-in-one toestellen nu ook beloond via EPB

In Duitsland zijn all-in-onetoestellen voor ventilatie, verwarming, warm water en koeling erg populair. Ondanks de voordelen hinkt België door enkele specifieke drempels wat achterop. Eén daarvan, de toevoeging aan de EPB-databank, heeft Stiebel Eltron onlangs weggewerkt voor zijn LWZ-gamma.

Lees meer »