Trox

Boulevard Paepsem 18G
Paepsemlaan 18G
Paepsem Business Park
1070 Brussel
T: +32 (0)2 522 07 80
F : +32 (0)2 520 21 78
E: info@trox.be
W:  www.trox.be

Zuivere lucht is een factor in de kwaliteit van je leven.
Of we ons nu buiten bevinden in de openlucht of in een gesloten ruimte, we voelen ons enkel oprecht goed in frisse lucht. Lucht is het elixir van het leven, laat ons vrij ademen. Het is stimulerend, inspirerend en het geeft ons energie om te leven en te werken.

TROX beheerst de kunst om de lucht vakkundig te behandelen zoals geen ander bedrijf ter wereld dat zou kunnen.
Door de nauwe samenwerking met veeleisende klanten van over de hele wereld, hebben we met succes voorname technologieën en markante systemen en componenten voor ventilatie en binnenklimaatregeling ontwikkeld. Het ruime productspectrum reikt van horizontale luchtafscheiding naar brandbeveiliging en regeltechnologie tot filterapparatuur en vervangingsmedia. Door intensieve research en ontwikkelingsactiviteiten blijven we vernieuwend en brengen we constant vernieuwende producten en technieken op de markt.

Trox Belgium behoort tot de Trox Group en is actief in België en Luxemburg sinds bijna 50 jaar. In deze periode werd een indrukwekkend palmares van referenties opgebouwd.

Nieuws gerelateerd aan Trox

TROX

Efficiënte rookafvoer redt levens

De rookontwikkeling bij een brand brengt een groot aantal risico’s met zich mee, risico’s waar veel mensen niet bij stilstaan. Zo is niet het vuur zelf, maar wel de rook verantwoordelijk voor de meeste slachtoffers.

Lees meer »

Strakke deadlines staan maatwerk HVAC-specialist niet in de weg

Grote projecten gaan gepaard met hoge verwachtingen. Ook de HVAC-installatie moet daaraan kunnen voldoen. TROX Belgium bewees in twee recente prestigeprojecten met een bijzonder strakke timing dat het dankzij uitgekiend studiewerk en een snelle, flexibele aanpak bevredigende resultaten kan leveren.

Lees meer »

Verse lucht voor kantoorgebouwen

Binnenluchtkwaliteit | De kwaliteit van de omgevingslucht wordt steeds belangrijker bij het ontwerp van kantoorgebouwen. Het doel van elke specialist is daarbij om een zo goed mogelijke omgeving met de best mogelijke werkomstandigheden en de best mogelijke ruimtelucht te creëren op een zo duurzaam mogelijke manier.

Lees meer »

Duurzame renovatie van UCL-gebouw

Klimatisatie | Het gebouw ‘Lavoisier’ is het scheikundig onderzoeksgebouw van de universiteit van Louvain-La-Neuve. Het huisvest de auditoria, de onderzoekslaboratoria en de administratieve dienst van de universiteit. In 2009 werd besloten om het gebouw te renoveren. Enerzijds omwille van het algemene verval van de faciliteiten, voornamelijk in de laboratoria.

Lees meer »

HVAC-onderdelen voor Ziekenhuis Oost-Limburg

Het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) bestaat uit verschillende campussen in Genk, Lanaken en Waterschei. Aan dat complex zijn altijd wel ergens werken bezig, zoals de twee projecten waar Trox debietkleppen, geluidsdempers, brandkleppen en roosters voor leverde.

Lees meer »

Haren – Navo

Stijlvolle luchtroosters en mechanische luchtkleppen garanderen comfortabele verluchting in elke ruimte .

Lees meer »