Ventilair Group

Pieter Verhaeghestraat 8
8520 Kuurne
België

T: +32 (0)56 36 21 20
F: +32 (0)56 36 21 21
E: be@ventilairgroup.com
W: http://www.ventilairgroup.be

yt

Bouwen met 1e klasse ventilatie
Ventilair Group bestaat sinds 2005 als importeur/distributeur van ventilatiesystemen. Anno 2017 heeft de groep kantoren in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland, en opereert de groep tevens vanuit Denemarken en Italië. Ventilair Group is bovendien ook fabrikant van haar eigen merken kwalitatief hoogwaardige ventilatieproducten voor de residentiële markt : Comair en GLT. Voor de niet-residentiële markt heeft Ventilair Group haar eigen merk Kuvent ontwikkeld.

1ST CLASS SERVICE
Bij Ventilair Group vindt u alle benodigdheden voor uw project onder één dak – van luchtbehandelingsunit tot simpel moertje; voor elk project hebben wij een oplossing. De merken van Ventilair Group zijn het resultaat van uitgebreid en nauwkeurig onderzoek. Alle producten worden aan uiterst grondige tests en analyses onderworpen voor ze in het aanbod worden opgenomen.
Daarnaast is Ventilair Group dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve systemen die bijdragen aan het comfort en de esthetiek van uw leefomgeving.

BREATHE WITH US
Adem met ons. Maak kennis met onze first class service tijdens de samenwerking met onze enthousiaste en deskundige crew. Het team van Ventilair Group staat bekend om zijn persoonlijke benadering van alle projecten.

Nieuws gerelateerd aan Ventilair Group

Nieuwe ventielen maken inregelen eenvoudiger

Ventilatiespecialist Ventilair Group brengt op de BIS Beurs in oktober een nieuw ventiel op de markt. De Uniflexplus+ RV 125 is snel en eenvoudig in te regelen, biedt een hoger akoestisch comfort en garandeert een strakke en esthetische afwerking.

Lees meer »
Ventilair Group Belgium

Comfortabele product launch van Komfovent RHP

Afgelopen donderdag 15 maart ’18 lanceerde Ventilair Group Belgium een nieuwe en innovatieve ventilatie-unit: een combinatie van een warmtewiel en een geïntegreerde warmtepomp, geschikt om te ventileren, te verwarmen en te koelen.

Lees meer »