Viessmann

Verkoopkantoor Zaventem/Hoofdkantoor
Hermesstraat 14
1930 Zaventem (Nossegem)

T: 02 712 06 66
F: 02 725 12 39
E: info@viessmann.be
W: www.viessman.be

Viessmann bestaat honderd jaar, een belangrijk moment om samen een nieuwe eeuw in te stappen.

Viessmann is één van de internationaal toonaangevende fabrikanten van intelligente, praktische en efficiënte systemen voor warmte, klimaat/verluchting, koeling en decentrale stroomopwekking. Het in 1917 opgerichte familiebedrijf telt 12.000 medewerkers en is goed voor een omzet van 2,25 miljard euro voor de groep. Wel 22 productievestigingen in 11 landen en verkoopkantoren en vertegenwoordigingen in 74 landen in 120 verkoopvestigingen wereldwijd. Viessmann realiseert 54 procent van de omzet in het buitenland.

Nieuws gerelateerd aan Viessmann

Viessmann presenteert 10 tips om je woning winterklaar te maken

Het is tijd om je woning winterklaar te maken. Deze week liet de eerste winterprik al van zich horen. Patrick O, algemeen directeur van verwarmingsspecialist Viessmann, lijst tien tips op waarmee jij je woning optimaal winterklaar maakt. Een goede voorbereiding vermijdt onaangename verrassingen.

Lees meer »
Vitocrossal, verwarmingsketels van Viessmann

Panhoven krijgt duurzame ketels

Aannemers die scholen bouwen in het Scholen-van-Morgenprogramma, hebben ook na de realisatie van het project een dertigjarige onderhoudsplicht. Ze doen er dus goed aan om bij de keuze van installatietechnieken voor duurzame producten te kiezen.

Lees meer »