Villeroy & Boch

Villeroy & Boch Wellness NV
Populierstraat 1
B – 8800 Roeselare

T: +32 51 264040
F: +32 51 228753

Mail: sales.benl@villeroy-boch.com
Website: www.villeroy-boch.be

 


Villeroy & Boch – met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland – heeft productiefabrieken in Europese landen, Mexico en Thailand. Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit artikelen van de drie divisies Badkamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met meer dan 265 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch vandaag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in 125 landen.

 

 

 

 

De naam Villeroy & Boch is een belofte. Naast stijlvolle keramische badkamercollecties vervullen bijpassende badkamermeubelen, tegels, baden en douchecombinaties bijzondere eisen ten aanzien van kwaliteit en functionaliteit. In Roden vindt de productie van het uitzonderlijke materiaal Quaryl plaats, wat wordt gebruikt voor het vervaardingen van exclusieve baden en douches. Villeroy&Boch biedt u met een unieke verscheidenheid de hele badkamer uit één hand. Met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en ontspanning te geven – vele, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in een badkamer van Villeroy & Boch!

Nieuws gerelateerd aan Villeroy & Boch

De mooiste badkamers in een voormalig kantoorpand

Een prestigieus project is het, de transformatie van twee voormalige kantoorpanden naar luxueus hotel. Aan de Hullenbergweg in Amsterdam-Zuidoost is fase 1 inmiddels opgeleverd en in gebruik genomen en is ten tijde van dit schrijven fase 2 in volle gang.

Lees meer »
Douchevloeren

Villeroy & Boch douchevloeren met decors van Edward van Vliet

Met de ViPrint douchevloeren biedt Villeroy & Boch fraaie decors voor de keramische Subway Infinity douchevloeren. Prints van opnieuw geïnterpreteerde klassiekers, natuur-decors, tegelpatronen en grafische structuren, waarvan er 6 werden ontworpen door Dutch designer Edward van Vliet.

Lees meer »

Badkamertrend: kleur bekennen

Special Sanitair | Dit jaar introduceert Villeroy & Boch een gloednieuwe wastafellijn van TitanCeram met een smaakvol kleurenpalet, geïnspireerd op de verschillende jaargetijden, de natuur en ‘la vie Parisienne’.

Lees meer »

Bedrijfspresentatie | Installatiegemak voor de professional

Van elk bezoek aan de badkamer of toilet een belevenis voor de gebruiker maken. Dat is volgens Pieter Hosman, Key Account Manager bij Villeroy & Boch, de missie van het van origine Duitse bedrijf uit 1748. Design en gebruikersgemak zijn daardoor belangrijke uitgangspunten.

Lees meer »

Villeroy & Boch breidt DirectFlush verder uit

Verbeterde hygiëne met minder schoonmaken en een lager waterverbruik - de spoelrandloze DirectFlush van Villeroy & Boch heeft het allemaal. Villeroy & Boch biedt daarbij tevens de keuze uit een groot aantal modellen.

Lees meer »

Villeroy & Boch breidt de Legato-serie uit

Villeroy & Boch heeft de succesvolle Legato meubelen uitgebreid naar een complete moderne badkamercollectie. Zo zijn er wastafels, DirectFlush toiletten, bidets en een bad aan de lijn toegevoegd. De nieuwe Legato-collectie overtuigt door de tijdloze elegante vormen en de perfect op elkaar afgestemde meubels en opbergmogelijkheden.

Lees meer »