Innovations On Tour: GROHE Truck doorkruist België

Sinds maart zijn vier GROHE trucks op de baan om als rijdende merkambassadeurs de GROHE innovaties voor te stellen in 30 landen. De Belgische tour start op 25 september in Brugge. Daarna rijdt de mobiele showroom verder om in heel het land de nieuwste innovaties voor te stellen. Niet enkel handelaars, installateurs en geïnteresserden zijn welkom, ook studenten worden uitgenodigd in de 40-tonner om kennis te maken met het hele gamma en te leren omgaan met de meest recente technologieën.

Een bezoekje meer dan waard!
De jaarlijkse GROHE truck tour is volledig gewijd aan professionals. Als toonaangevende leverancier van sanitaire uitrusting geeft GROHE o.a. handelaars en installateurs inzicht in de nieuwste technologieën, trends en GROHE productinnovaties. Het GROHE Truck Team presenteert de brede productportfolio, geeft gedetailleerd advies en biedt handige tips. Daarnaast worden gratis installatietrainingen aangeboden. Om de truckervaring te optimaliseren werd de truck uitgerust met een water- en elektriciteitsaansluiting waardoor gedemonstreerd kan worden hoe de GROHE producten concreet werken.Nieuwste innovaties
In de truck zal men een duidelijke impressie krijgen van het GROHE gamma, waaronder de sanitaire systemen en inbouwtechnologie evenals klassieke producten voor keukens, badkamers en thuisspa’s. Extra aandacht zal geschonken worden aan de nieuwste innovaties, die eerder dit jaar in primeur voorgesteld werden op ISH: GROHE Sense, GROHE Sense Guard, Smartbox en Essence colors. Daarnaast krijgen ook de GROHE Sensia® Arena en GROHE Blue® Home een prominente plaats. De langverwachte keramische lijn en de nieuwe GROHE Red® zullen ook in sneak preview te bezichtigen zijn.

Installateurs, handelaars en geïnteresseerden kunnen contact opnemen met GROHE vertegenwoordiger voor een bezoek of meer info:

Voor Wallonië: Anne Syeur + 32 499 75 25 33 of Stéphane Remacle +32 499 69 82 43
Voor Vlaanderen: Jan Brillouet +32 490 42 42 26 of Gerrit Hermans +32 496 55 65 28

Aantrekkelijke voordelen voor GROHE SMART leden.
Alle GROHE SMART leden en professionals die lid willen worden, verdienen waardevolle punten bij elke aankoop voor het GROHE SMART loyaliteitsprogramma. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de tuck tour. Leden kunnen hun huidige puntensaldo raadplegen via de SMART Reader app. De zogenaamde “SMARTS” punten kunnen worden ingewisseld voor aantrekkelijke prijzen die het de moeite waard maken om deel te nemen. Online registratie kan op www.grohesmart.com.

GROHE Truck GROHE TruckGROHE Truck