KWC ERA & KWC ELLA

KWC ERA: Eenvoudig perfect

De nieuwe keukenmengkraan KWC ERA onderstreept ons streven naar perfectie, precisie en pure esthetiek. Een meesterwerk, zeker in combinatie met de spoeltafel met dezelfde naam.

Precisie in roestvrij staal
Elegant, slank en met precisie tot in de details definieert KWC ERA een compleet nieuwe stijl. Een stijl volgens het minimalistisch principe van ‘less is more’. Tijdloos design in roestvrij staal, met een perfecte afwerking en met minutieuze aandacht voor detail. De eenvoud van het design maakt het gebruik op alle vlakken tot een genot. Zowel haptisch, optisch als functioneel.

Vier typen
Met vier verschillende typen is er een KWC ERA eengreepsmengkraan voor ieders persoonlijke smaak, manier van werken en gebruiksgewoonten rond het aanrecht. Er is keuze uit een vaste uitloop en een uittrekbare vaatdouche. Het draaibereik van 150° kan worden uitgebreid tot 360°. De positionering van de hendel is zowel links als rechts mogelijk.

Verfijning tot in het detail
KWC ERA oogt van elke afstand onvergelijkbaar elegant. Van dichtbij kunnen de subtiele nuances waargenomen worden: het extreem dunkraanlichaam van slechts 18 mm, de minutieus afgeschuinde, gepolijste kraanvoet, de soepele hendelbediening of de zeepdispenser in hetzelfde design.

KWC ERA

KWC ELLA: Sterke uitstraling, strakke vormgeving
Precieze, strakke lijnen en toch harmonieuze ronde vormen. Het sterke profiel van de kranen uit de serie KWC ELLA is het resultaat van een frisse, sympathieke ontwerptaal. Zachte rondingen en afgevlakte hoeken onderstrepen een elegante lichtheid die perfect past in de huidige badkamer-architectuur.

Optimale ruimte
Het assortiment omvat ieder type kraan dat in een moderne badkamer thuishoort; wastafelkranen die optimale ruimte aan de wastafel bieden. De opbouwkranen zijn verkrijgbaar in twee hoogtes en lengtes afgestemd op persoonlijke voorkeur en wastafelontwerp. Ook wastafelkranen voor wandinbouw en prachtig vormgegeven bedieneenheden voor bad en douche vervolledigen deze reeks. De elegante bedieningshendels liggen zeer comfortabel in de hand, zijn gebruiksvriendelijk en zijn door het hoogwaardige chromeline-oppervlak eenvoudig te reinigen.

Comfort en veiligheid
De types KWC ELLA wastafelkranen, uitgerust met CoolFix®, gaan spaarzaam om met water en energie zonder het comfort te beperken. In de middenpositie stroomt koud in plaats van lauw water. Hierdoor wordt het warmwaterverbruik in een mum van tijd merkbaar verminderd.

SkinProtect-technologie
Bij thermostaten, die water en energie besparen, komt het op betrouwbare veiligheid aan. Dankzij de SkinProtect-technologie stroomt het water bij temperaturen boven 38°C alleen als de veiligheidsknop op de temperatuurregelaar bewust wordt ingedrukt. Mocht het koud water uitvallen, dan wordt het warme water automatisch gestopt. De EcoProtect-technologie is verantwoordelijk voor het waterverbruik van de thermostaten: een merkbare weerstand in de mengregelaar beperkt de wateruitstroom.