Maak als professional gratis kennis met de voordelen van magnesiumwater

1 BWT Woda Pure Clear S-waterfilter gratis bij aankoop van 1 pack AQA Perla

Als professional weet u wellicht dat de waterontharder AQA Perla van waterbehandelingsspecialist BWT de oplossing bij uitstek is om de levensduur van uw sanitaire installatie te verlengen. Maar wist u dat u via waterbehandeling ook zorg kan dragen voor de gezondheid van uw klanten en voor hun smaakplezier? Met de Woda- Pure Clear-waterfilter bijvoorbeeld, want deze filtert het kraantjeswater én verrijkt het tegelijk met magnesium. Een must voor de gezondheid van uw klanten. En ook voor hun smaakpapillen, want magnesiumwater is aanzienlijk lekkerder. Ontdek het van 22 augustus tot 12 september tijdens BWT’s Magnesium on Tour of geniet van de promo-actie van BWT waarbij professionals in augustus en september bij aankoop van 1 pack AQA Perla in de sanitaire groothandel een Woda-Pure Clear S-kraantjeswaterfilter gratis mee naar huis krijgen.

Meer dan een waterfilter alleen
Waterbehandelingstechnieken om plaatselijk of globaal bepaalde waterproblemen op te lossen, raken steeds beter ingeburgerd. En terecht. Zo is regenwaterrecuperatie voor toilet en wasmachineeen perfecte oplossing om te besparen op stadswater, zorgt wateronthardingervoor dat sanitaire toestellen langer meegaan en kalkafzetting wordt vermeden, en is de installatie van een kraantjeswaterfilterde manier bij uitstek om te genieten van lekker water rechtstreeks uit de kraan, zonder nog met plastic flessenwater te hoeven sleuren en het milieu onnodig te belasten.

Maar wist u dat er ook kraantjeswaterfilters bestaan die meer doen dan filteren alleen? Zoals de Woda-Pure Clear-filter van BWT bijvoorbeeld, die is voorzien is van een geïntegreerde, gepatenteerde magnesiumtechnologie, waardoor er automatisch magnesium aan het kraantjeswater wordt toegevoegd.

AQA Perla

Woda-Pure Clear: filter onder het aanrecht
Woda-Pure Clear van BWT zorgt er niet alleen voor dat kalk, zware metalen en chloorsmaak uit het kraantjeswater worden gehaald, de filter verrijkt het water daarbovenop met een aanzienlijke hoeveelheid magnesium. Een must voor de gezondheid van uw klanten – heel veel volwassenen kampen immers met een tekort aan magnesium; een essentieel mineraal voor een goede psychische en fysieke gezondheid dat je niet zelf kan aanmaken en dus uit je voeding moet halen – en voor hun smaakpapillen. Want een bijkomend voordeel van magnesiumwater is dat het mineraalgehalte in het water wordt uitgebalanceerd tot een bijna neutrale pH-waarde, waardoor water en alle bereidingen op basis van kraantjeswater (koffie, smoothies, ijsjes…) aanzienlijk lekkerder zijn.

AQA Perla

Magnesium on Tour
Om particulieren en professionelen de gezondheids- en smaakvoordelen van magnesiumwater aan de lijve te laten ontdekken, organiseert waterbehandelingsspecialist BWT vanaf 22 augustus ‘Magnesium on Tour’. Hierbij wordt in elke provincie halt gehouden met een ijskar (want dankzij magnesiumwater komt ook de smaak van fruit in sorbets beter tot zijn recht).

Aannemers en sanitaristen kunnen tijdens deze Magnesium on Tour-dagen ook genieten van de promoactie die BWT in augustus en september bij de sanitaire groothandel voert. Bij aankoop van een pack AQA Perla(AQA Perla waterontharder + R1-filter met aansluitmodule + sifon + flexibels) krijgen installateurs een Woda-Pure Clear-kraantjeswaterfilter cadeau. Zo kan ook hun eigen gezin gratis meegenieten van de gezondheids-en smaakvoordelen die magnesiumwater te bieden heeft.

Meer info: www.bwt.be

Rechtstreekse link ‘Magnesium on Tour’: https://bestwatertechnology.be/magnesium-on-tour