Molimex-therm introduceert nieuwe producten van Reznor en Sabiana

HVAC-distributeur Molimex-therm lanceert deze week zijn prijslijst-catalogus voor 2019. Daarin vinden klanten een aantal innovaties en upgrades, zoals de nieuwe Reznor FSE staande luchtverwarmer en de vernieuwde Sabiana Duck Strip stralingspanelen. “Klanten kunnen ook in 2019 op Molimex-therm rekenen voor performante, energiezuinige en ErP-conforme totaaloplossingen in HVAC”, aldus Wim Ros, Sales Manager Benelux van Molimex-therm.

Nieuwe producten
Molimex-therm is de exclusieve verdeler van Reznor in België. De HVAC-fabrikant brengt in 2019 een aantal vernieuwingen op de markt. Zo is de nieuwe FSE staande luchtverwarmer nu beschikbaar. Bovendien introduceert Molimex-therm de Reznor DS steunventilators voor Belgische klanten die middels destratificatie comfort en energiebesparingen willen maximaliseren. De Reznor UDSA en RHeco gasgestookte luchtverwarmers worden vanaf 2019 standaard met horizontale en verticale uitblaaslamellen geleverd. De UDSA kan bovendien nu ook in horizontale en verticale positie geplaatst worden. “Naast al die Reznor updates, bieden we ook de vernieuwde Duck Strip watergevoede stralingspanelen van Sabiana aan”, zegt Wim Ros. “Klanten komen naar ons voor totaaloplossingen die bestaan uit individuele toestellen die geavanceerd, energiezuinig en krachtig zijn. Ook in 2019 kunnen we die garantie bieden.”

Prijsaanpassingen
De prijslijst-catalogus van Molimex-therm bevat voor 2019 ook de gewoonlijke prijsaanpassingen.

“Ondanks de forse stijging van alle grondstofprijzen, hebben we de prijsstijgingen in onze 2019 catalogus gelukkig beperkt kunnen houden”, aldus Wim Ros.

Downloaden en aanvragen van de prijslijst-catalogus
De Molimex-therm prijslijst-catalogus voor 2019 kan men via deze link downloaden: http://www.molimextherm.eu/files/Prijslijst%20Molimex-therm%202019-01%20Boek%20Totaal%20NL.pdf

Een gedrukt exemplaar aanvragen kan via: https://www.flexmail.eu/f-de61d21eb279132c8955854c9d319477cf9ed0bcccbbceaa