Nieuw: De Ruimteklimaat Sensor

Een optimaal binnenklimaat met de juiste temperatuur, luchtvochtigheidsgraad en luchtkwaliteit is van vitaal belang voor ons welzijn en -bevinden.

De perfecte reden om de nieuwe Ruimteklimaat Sensor aan te schaffen. Deze sensor legt alle gegevens rond het binnenklimaat vast. De Miniserver zal vervolgens de juiste componenten aansturen om in te grijpen indien en waar nodig. Zo ontfermt het Real Smart Home zich over de ideale klimaatregeling en moet de bewoner niets meer ondernemen.

Controle
Soms wil de bewoner nog wel eens zelf bijvoorbeeld de temperatuur aanpassen. Dit kan dan perfect via de app op de smartphone of tablet*

*vanaf versie 10 is er een update voor de ideale klimaatregeling. Deze verschijnt eind september, maar Loxone Partners kunnen nu al deze update in beta uittesten.

Gebruiks- en installatiegemak
Gebruiks- en installatiegemak staan ook weer bij deze component voorop. Loxone Partners installeren de sensor in een oogwenk dankzij de Tree Kabel. Bovendien is de Ruimteklimaat Sensor eenvoudig in gebruik te nemen door de Tree-technologie die compatibel is met alle Loxone Tree producten.

Word Loxone Expert of vraag advies aan een Loxone Specialistof boek een gratis infosessie in de demowoning voor meer informatie en functionaliteiten.

Bron: Loxone.com