Nieuwe website van Ventilair Group Belgium in modern jasje én met verbeterde functionaliteit

Ventilair Group Belgium komt graag tegemoet aan de wensen van haar klanten. Ze hebben de laatste maanden geluisterd naar wat echt belangrijk is en daaruit is een nieuwe website voortgevloeid met verbeterde functionaliteit voor elke gebruiker.

Ze zeggen print vaarwel en concentreren zich op een handige online product selector. Deze bevat een aantal zoekfuncties waardoor de gebruiker heel snel de nodige oplossing kan vinden.

De website bevat

  • Het volledige gamma met een dynamische weergave van de informatie uit de geprinte catalogus.
  • De mogelijkheid om via een log-in de catalogusprijzen te bekijken
  • Alle noodzakelijke productinformatie in de vorm van downloads per product
  • Mogelijkheid tot aanvraag van service
  • Kennismaking met én contactinformatie van het volledige team

Surf naar de website en ondervind het zelf!


Ventilair Group steunt terug het goede doel

Na het succes van vorig jaar, organiseert Ventilair op dinsdag 11 december voor de tweede keer de VentiQuiz in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel. Het is een algemene quiz voor iedereen die van een kleine uitdaging houdt. Deze start om 19u stipt en ze hopen de winnaar bekend te maken om 22u30.

dww_18_5b5189b8da797affiche__think-_pink__proud_to_support[4]

Vorig jaar werd de quiz georganiseerd ten voordele van het Kinderkankerfonds en mochten ze een mooie 1200 euro opstrijken. Dit jaar zet Ventilair hun schouders onder de vzw think pink en willen ze het bedrag minstens evenaren!

Iedereen is welkom op dinsdag 11 december vanaf 18u30. Inschrijven is verplicht en kan via de website van Ventilair Group: www.ventilairgroup.be


Bezoek Ventilair Group belgium op Install Day en win een mooie prijs!

“Laat ons samen zoeken naar een oplossing voor uw project!”

Op 23 november kunnen jullie Ventilair terugvinden op Install Day in Brussels Kart Expo. Deze gratis vakbeurs voor de bouwprofessional trok vorig jaar 1600 aanwezigen en meer dan 100 fabrikanten. Registreren kan via de website.

Ventilair heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten, vandaar dat ze met nieuwe producten kunnen uitpakken op deze toonaangevende beurs.

De compacte plafond unit Comair Flat van 230m3/h tot 370m3/h vervolledigt het gamma platte units met warmterecuperatie bij Ventilair. Met deze unit komen ze tegemoet aan de steeds kleiner wordende ruimtes om technieken in te verwerken. Combineer de Comair Flat met het flexibele instortsysteem Uniflexplus+ en ondervind zelf hoe je het plaatsgebrek kan omzeilen.

Natuurlijk ontbreekt de Sentinel Kinetic Advance niet. Dit WTW-toestel, met geavanceerde communicatietechnologie via de WIFI controller en gratis Vent-Axia Connect app, is beschikbaar in 250m3/h en 350m3/h. De app wordt trouwens ook gebruikt om de Svara aan te sturen, hun smart bathroom fan!

Geef tijdens Install Day uw visitekaartje af op stand 53 en maak kans op een Vent-Axia Svara badkamerventilator of een Bongo-bon ‘Gastronomisch dineren’.