Regus | Kortrijk – Flexibel werken aan de afrit van de R8 in Kortrijk

In Kortrijk is een nieuw businesscentrum geopend van Regus, aanbieder van flexibele werkplekken en coworkruimtes. Het gebouw is onderdeel van het gloednieuwe kantorencentrum D-One, en bedrijven kunnen er bureaus, kantoor- of vergaderruimtes in afhuren.

Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken, met een ruim aanbod aan uitgeruste kantoren en vergaderruimtes. De organisatie heeft zo’n 3.000 werkplekken, verspreid over 120 landen. De gekozen locaties bieden voor elk wat wils: in het stadscentrum of net aan de stadsrand, dicht bij een luchthaven, treinstation of autosnelweg, in de buurt van hotels,…

In België telt Regus 38 locaties, en de nieuwste vestiging is recent geopend in Kortrijk. Het nieuwbouwproject in Kortrijk ligt op een uiterst bereikbare ligging, op de Pottelberg vlakbij de afrit van de R8 in Marke.

Regus KortrijkDe ruimtes zijn strak afgewerkt in een loftstijl, en zijn voorzien van hedendaags comfort.

Geïnteresseerden kunnen in dit gebouw een bureau of individuele kantoorruimte huren, vanaf ca. 7 m². Daarnaast kunnen de huurders gebruik maken van een gemeenschappelijke keuken en een gemeenschappelijke vergaderruimte. Bovendien krijgen ze ook toegang tot de kantoren van de andere vestigingen van Regus, zoals in Brugge, Antwerpen, Brussel, Gent, maar ook internationaal in pakweg New York of Barcelona.

De ruimtes zijn strak afgewerkt in een loftstijl, en zijn voorzien van hedendaags comfort. Er wordt gewerkt met een all-in prijs, met inbegrip van onder meer telefoon, internet, meubilair, koffie en water, en alle verbruikskosten.

Deze nieuwste vestiging is zeker niet het eindpunt van Regus. In België wil het bedrijf in de komende vijf jaar groeien naar zo’n 150 filialen.      

Tekst Filip Van der Elst    |    Beeld Danfoss, Regus
Uitgelichte afbeelding: 
Het nieuwbouwproject in Kortrijk ligt op een uiterst bereikbare ligging, op de Pottelberg vlakbij de afrit van de R8 in Marke.