Stap binnen bij ENGIE. Wandel buiten met een reële jobkans!

ENGIE is dringend op zoek naar techniekers en ingenieurs. Om die te vinden, organiseert het bedrijf op zaterdag 7 oktober een jobhappening. Place to be is de ENGIE Tower in Antwerpen. Kandidaten met een technisch profiel vernemen die dag alles over de vacatures en de doorgroeimogelijkheden en krijgen meteen de kans om te solliciteren. ENGIE wil hiermee op een vlotte en laagdrempelige manier technisch talent ontmoeten en verwelkomen.

De verschillende entiteiten van de groep ENGIE zoeken momenteel nieuw technisch talent. Bij energiereus ENGIE, dat onder andere ENGIE Cofely, ENGIE Electrabel, ENGIE Axima en ENGIE Fabricom groepeert, werken momenteel ruim 17.000 mensen. Het bedrijf is zo één van de grootste privé-werkgevers in België.

ENGIE zoekt zo’n 400 technische profielen, zowel ingenieurs en technici als werfleiders. Het bedrijf gaat er prat op heel wat aandacht te hebben voor de zelfontplooiing en het welzijn van haar medewerkers. Wie bij ENGIE aan de slag gaat, krijgt de kans om zijn of haar loopbaantraject vorm te geven.

De jobhappening van 7 oktober is niet zomaar een vrijblijvende babbel. Via speed dating komen kandidaten meteen in contact met andere technische profielen en met de recruiters van ENGIE.

Wie zijn carrière een nieuwe start wil geven en interesse heeft, kan zich inschrijven via http://engie.be/jobhappening, of een sms met de tekst ‘ENGIE’ sturen naar 8989. ENGIE belt kandidaten zelf terug om hun profiel kort te bespreken en al dan niet hun inschrijving voor de jobhappening te bevestigen.

Beeld: ENGIE