Strada II staat voor een nieuw designmaatstaf

Ideal Standard, marktleider in innovatieve badkameroplossingen, brengt de nieuwe veelzijdige collectie Strada II uit. De collectie bestaat uit opbouwkommen, wastafels, vanities en wc’s met afgeronde hoeken, fijne boorden en eigentijdse lijnen die tegemoet komen aan de nieuwe tendens.

Ideal Standard

Innovatief en flexibel design
De reeks, ontworpen door het industriële designbureau Studio Levien, behoudt essentiële eenvoud en voegt er een lichter en zachter design aan toe in lijn met de nieuwe tendenzen. Alle producten zijn perfect combineerbaar en vullen elkaar aan, wat het makkelijk maakt om individuele elementen samen te voegen tot de perfecte badkamer naar elke wens. Het porselein beantwoordt aan de hoogste Europese norm EN 14688.

Ideal Standard

Wastafels voor elke situatie
Strada II is Ideal Standard’s meest flexibele wastafelreeks, met opbouwkommen, vanities, onderbouwwastafels, halfinbouwwastafel en mooie handenwassertjes in een schaal van 38 tot 120 cm. De opbouwkommen zijn beschikbaar in rechthoekige, ronde en ovalen vorm. De producten zijn beschikbaar met of zonder kraangaten en met verschillende installatiemogelijkheden om de grootste flexibiliteit te garanderen. Ze kunnen aan de wand worden bevestigd, of op een meubel of legplank worden geplaatst. Studio Levien heeft bij een aantal modellen een opstaand boordje voorzien om het vallen van voorwerpen of afdruipend water te voorkomen.

Verhoogde hygiëne en onderhoudsgemak
Het wc is voorzien van de gepatententeerde Aquablade® spoeltechnologie, voor een efficiënt watergebruik en een optimale spoeling zelfs vanaf 4,5 l. Deze technologie zorgt ervoor dat 100% van de wc-pot onder het spoelkanaal schoon wordt gespoeld, wat garant staat voor de hoogste standaard in hygiëne en onderhoud. Het is bovendien bewezen dat AquaBlade® 62% stiller spoelt dan andere uitvoeringen op de markt en minder onderhoud vraagt, wat uiteraard ook een belangrijke troef is voor commerciële en residentiële projecten.

De pot heeft verdoken bevestigingen wat niet enkel het design intact houdt, maar ook vuilopstapeling verhindert. Dit bespaart tijd om te reinigen en werkt dus ook kostenbesparend, wat belangrijk is in projecten. De soft closing-zitting en deksel zijn makkelijk afneembaar (easy to take-off) voor een grondige en snelle reiniging.

Een perfecte match
Ideal Standard begrijpt als geen ander de nood aan producten die inpasbaar zijn in elke badkamer. Daarom is Strada II ook te combineren met tal van meubels en legplanken zoals de nieuwe Adapto-reeks. Achter Adapto verschuilt zich een omvangrijk meubelprogramma. De tabletten en meubels zijn beschikbaar in breedtes van 600 tot 1500 mm, verkrijgbaar in 4 kleuren, om zo tal van combinaties te bieden. Kleinere lades van 250 of 500 mm en verschillende handdoekhouders werken het geheel af.

De nieuwe collectie Strada II is nu beschikbaar.