Vacature | Installation Team Leader – Poujoulat

Binnen onze activiteiten in de middelgrote en grote verwarmingsprojecten en industrie, wensen wij – voor onmiddellijke indiensttreding – over te gaan tot de aanwerving van een toekomstig:

INSTALLATION TEAM LEADER – (Operationeel tweetalig NL/FR)

Bovenal bent u een persoon wiens natuurlijke habitat de « werf » is. Deze ervaring hebt u opgedaan tijdens een eerste succesvolle periode waar u montage- en installatietechnieken in bijvoorbeeld HVAC, sanitair of hydraulische industrie beheerde. Oog voor kwaliteit en perfectie nastrevende zijn de fundamenten op dewelke u actief bent en deze wenst u verder uit te breiden in de ontwikkeling van onze activiteiten in de Benelux.

 Uw profiel :

  • Minimaal in het bezit zijn van rijbewijs B
  • Goede fysieke conditie en geen hoogtevrees. (werken in hoogte)
  • « Werf » ervaring (gebouwen, HVAC, Piping, ….)
  • Basiskennis verwarmingsinstallaties
  • Dynamisch en autonoom
  • Klant- en resultaatgericht

 Ons aanbod :

Na een inwerkperiode waar u onze producten en technieken leert kennen, neemt u stelselmatig de leiding in de voorbereiding en uitvoering van al onze installatieprojecten in de Benelux en dit met de steun van onze interne diensten. Op termijn zal je zelf nieuwe installatie-medewerkers aanwerven, opleiden en coördineren.

Jouw salaris zal bepaald worden in functie van jouw motivatie en profiel en zal vervolledigd worden met een pakket extra-legale voordelen.

Indien u een lange termijn loopbaan ambieert in de wereld van installaties en werven, en indien u bereid bent verantwoordelijkheden op te nemen, dan ligt een toekomst voor u klaar bij ons. Graag zien wij dan uw CV vergezeld van een motivatiebrief welke u mag versturen naar s.lepowic@poujoulat.be

Elke kandidatuur die overeenstemt met het gezochte profiel wordt beantwoord.