Washino en Aquapino wastafelkranen

Plezier

 

Dat is wat belangrijk is voor kinderen. En hoe krijg je het meeste plezier? Met de grootste kliederboel natuurlijk! Laat ze genieten. Wat maken die vieze handen en smoezelige bekkies nu uit? Niets! Want met de was- en speeltafellijn Washino van FRANKE verdwijnen verf, pasta en modder als sneeuw voor de zon. Hygiëne is immers óók belangrijk.

FRANKE

Speciaal voor onze jongsten ontwikkelden we de Washino: een lijn waarbij gebruiksgemak, veiligheid en plezier onze uitgangspunten zijn. De welving van de wastafels maakt de wastafel minder diep; zo komen de kleintjes makkelijk bij de kraan en wordt het risico op letsel minder. De Washino kent de Washino-2 en de Washino-4, met twee of vier wasbakken op gelijke hoogte, en de Washino-Step van ongelijke hoogte. Deze biedt plaats aan 4 kindjes. De Washino-lijn is uitgevoerd in het ‘easy to clean’ mineraal MIRANIT.

Natuurlijk mag de vrolijke Aquapino niet ontbreken in de lijn. Deze eengreepsmengkraan kan worden aangesloten op koud en warm water en beschikt over een (kindveilige) beveiliging. Daarom is de Aquapino in combinatie met de F3 uitermate geschikt voor scholen.

We vertellen u graag meer over de Washino en Aquapino!
En liever nog: we laten u graag onze twee toppers zien.