Werp een nieuw licht op shoppen met armaturen van LEDVANCE

Slechte verlichting is niet goed voor de business, maar een overstap op hoogwaardige winkelverlichting van LEDVANCE kan shops veel goeds opleveren. Alleen optimale verlichting kan een ontspannen sfeer voor klanten creëren door ze te helpen hun weg in de winkel te vinden en de artikelen zo goed mogelijk te presenteren. En natuurlijk moeten de verlichtingskosten zo snel mogelijk worden terugverdiend, via vlotte installatie, lage gebruikskosten en minimaal onderhoud.

Met het nieuwe assortiment winkelarmaturen voldoet LEDVANCE aan al deze eisen. LEDVANCE biedt een zeer uitgebreide reeks geschikte verlichtingsoplossingen voor alle onderdelen van een winkel: de voorgevel, de etalage en het interieur. Door hun aantrekkelijke en functionele designs zijn de armatuurmodellen van LEDVANCE de ideale aanvulling op elke winkelomgeving, van basis tot eersteklas, en zorgen ze voor het juiste licht op de juiste plaats met een uitstekende kleurweergave. De LEDVANCE TRUSYS®-railsystemen maken het bovendien mogelijk om variabele verlichting zelfs in grote retailruimtes te installeren.

LEDVANCELEDVANCE Spot Vario

Totale flexibiliteit
Een van de grootste aanwinsten in het huidige winkelassortiment is de LEDVANCE Spot Vario, die een zeer hoge efficiëntie heeft tot 100 lm/W en snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden met de draai- en vergrendelkoppeling. De beweegbare armatuurkoppen van de LEDVANCE Spot Vario hebben een cardankoppeling en kunnen worden versteld om de ideale verlichting voor elke interieurinrichting en meubelopstelling te creëren. De Spot Vario kan daarom worden gebruikt als een klassieke inbouwspot (met volledig verzonken armatuurkop) of als een wandstraler (met een armatuurkop die uitsteekt).

Deze flexibiliteit qua achtergrond- en accentverlichting is ook een kenmerk van de LEDVANCE Spot Multi. Dankzij de cardankoppeling kan deze cassettespot met een, twee of drie armatuurkoppen met alle koppen tegelijk worden versteld met maximaal 25° om het licht te richten. Door hun gesloten behuizing blijven de spots volledig mobiel, zelfs als ze in verlaagde plafonds worden geïnstalleerd. Bovendien bieden de armaturen aangenaam, niet-verblindend licht (UGR < 16) en een laag flikkerniveau dankzij de speciale driver.

LEDVANCELEDVANCE Tracklight Spot

Innovatieve oplossingen
Ook het nieuwe LEDVANCE Tracklight armatuur is perfect geschikt voor accentverlichting die afgestemd kan worden op een specifieke winkelomgeving. Deze compacte spot met zijn elegante en functionele LEDVANCE design (in wit, zwart of grijs) is uitgerust met een 3-faseadapter voor installatie op alle standaardrails. Reflectoren met verschillende uitstralingshoeken kunnen in de Tracklight Spot worden geïnstalleerd. Uitvoeringen met 15° en 38° zijn verkrijgbaar naast de meegeleverde 24°-uitvoering. De armaturen kunnen gemakkelijk worden vervangen met behulp van de handige draai- en vergrendelkoppeling en zuignap.

De LEDVANCE Tracklight Spot zorgt voor niet-verblindend (UGR <16) licht dat vrijwel niet flikkert en helpt om een visueel ideale winkelsfeer te creëren. Uitstekend nieuws voor uitstekende zaken. Het actuele assortiment winkelarmaturen van LEDVANCE biedt innovatieve ideeën om nieuwe winkelervaringen vorm te geven in allerlei soorten winkels.

Meer informatie over het actuele assortiment van LEDVANCE vindt u op www.benelux.ledvance.com.