NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
100% gerecycleerde Zwaluw Smart BOX spaart milieu

100% gerecycleerde Zwaluw Smart BOX spaart milieu

Lege ongebruikte kitkokers gooit Den Braven niet meer weg, maar ze krijgen een tweede leven. Het bedrijf maakt er een handige opbergkoffer van: de Zwaluw Smart BOX. Er passen 12 kitkokers en 12 tuiten in. Hij wordt gratis meegeleverd met de aanschaf van 12 kokers. Den Braven heeft duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel staan en innoveert continu. Vandaar: 100% gerecycleerd en 100% bedacht en geproduceerd in eigen huis.

Zwaluw

Een duurzame en milieubewuste mentaliteit draagt een bedrijf onder andere uit door materiaalgebruik te beperken en afval te reduceren. De verspilling van materiaal tijdens productie was Den Braven een doorn in het oog. Jaarlijks gooide het bedrijf ontelbare kilo’s lege kitkokers weg, zonde!

Die afvalstroom is voorbij, want nu worden de kitkokers 100% gerecycleerd. Ze krijgen een tweede leven als het bestandsdeel voor de Zwaluw Smart BOX.

Opbergkoffer voor 12 kokers en 12 tuiten

De Zwaluw Smart BOX is een kunststof koffer waarin de professional die kitten en lijmen van Den Braven gebruikt, in totaal 12 kitkokers en 12 tuiten handig kan vervoeren. Hij kan er kokers, worsten en tuiten duurzaam in opbergen. De Smart BOX heeft een lange levensduur: is de voorraad op, dan is er plaats voor nieuw materiaal. Ook klein gereedschap, kwasten en ijzerwaren kunnen bewaard worden in de koffer.

Bij aanschaf van 12 kokers Zwaluw High TackZwaluw Hybriseal® 2PS of Zwaluw All-in-One Seal wordt de 100% gerecycleerde Zwaluw Smart BOX gratis meegeleverd.

Bron: Den Braven
Uitgelichte afbeelding: De Zwaluw Smart BOX wordt gemaakt van lege ongebruikte kitkokers van Den Braven, duurzaam en milieubewust. Bij aanschaf van 12 kokers Zwaluw High Tack, Zwaluw Hybriseal® 2PS of Zwaluw All-in-One Seal wordt de 100% gerecycleerde Zwaluw Smart BOX gratis meegeleverd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details