NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
1961 – 2021 CALEFFI S.p.A. viert haar 60e verjaardag

1961 – 2021 CALEFFI S.p.A. viert haar 60e verjaardag

In 1961 richtte Francesco Caleffi, een koppige en visionaire ondernemer, Caleffi op, een klein bedrijf dat messing en stalen onderdelen levert voor de kranen-, fittingen- en afsluitersbranche. Zestig jaar zijn verstreken en vandaag is Caleffi S.p.A., met meer dan 1.300 medewerkers10 productievestigingen in Italië en ongeveer 20 verkoopkantoren wereldwijd, uitgegroeid tot een groep die actief is in meer dan 90 landen. De kernwaarden, die door de jaren heen zijn overgedragen, zijn altijd hetzelfde gebleven: werk, toewijding, onderzoek, ontwikkeling, liefde voor de omgeving, aandacht voor detail en Italiaansheid. Dit zijn de fundamenten waarop we blijven bouwen aan het Caleffi van de toekomst.

We zijn er trots op zo’n belangrijk jubileum te vieren, en het feit dat we deze mijlpaal hebben bereikt, komt ook doordat we voortdurend in dialoog zijn met onze klanten en leveranciers. 

Gedurende al die jaren hebben we onze flowing expertise, een stroom van vaardigheden, technologie, ervaring en innovaties, verworven die ons in staat hebben gesteld een referentie-fabrikant te worden van componenten voor hydraulische verwarmings- en huishoudelijke watersystemen. Voor ons, en voor onze oprichter, betekent verkopen onze klanten begeleiden bij het maken van technische keuzes, het anticiperen op hun behoeften en het vinden van de beste oplossingen die we hen kunnen bieden.

In de afgelopen 60 jaar hebben we tijdperken, trends en gebeurtenissen meegemaakt, maar dit laatste jaar was zeker het meest uitdagende jaar voor iedereen. We hebben geprobeerd lokaal een verschil te maken, omdat we een sterke band hebben met de omgeving. Voor ons betekent zorgen voor excellentie ook dat we ons concentreren op de lokale gemeenschap, het bevorderen van sociale verantwoordelijkheid en respect voor menselijk kapitaal. We hopen dat we hebben gehandeld als drijvende kracht voor andere onzelfzuchtige inspanningen, aangezien de beste resultaten alleen kunnen worden bereikt door samen te werken.

Onze grootste wens is om in onze markt zaken te kunnen blijven doen door gebruik te maken van de degelijkheid, volwassenheid, betrouwbaarheid en kennis die we in de eerste 60 jaar hebben opgedaan. Dit alles met hetzelfde verlangen om doelen te bereiken dat Francesco Caleffi ons heeft geleerd en waarvan zijn zoon Marco, die nu de groep leidt, ons blijft doordringen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details