NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
4 in 1 spiegelkast: doeltreffend en stijlvol

4 in 1 spiegelkast: doeltreffend en stijlvol

SPIEGEL – ZEEP – WATER – LUCHT

De DELABIE 4 in 1 spiegelkast is een mooi voorbeeld van innovatie, onmisbaar in de wereld van sanitair voor openbare ruimten. Deze spiegelkast is veel meer dan alleen een decoratief element en vindt de sanitaire ervaring in uw openbare ruimten opnieuw uit door functionaliteit en esthetiek te combineren.

Schoonheid & gebruiksgemak gingen nog nooit zo goed samen

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? En wie wast er het best zijn handen? Natuurlijk is er weinig twijfel. Ik weet dat ik het ben, dankzij deze 4 in 1 spiegelkast. 

Het bewijs van 4

Een spiegel om jezelf te bewonderen, een zeepverdeler, een kraan, een handendroger met dubbele luchtstraal… we hadden je al verteld over een gespierde staat van dienst. Allemaal op basis van sensoren, voor een hygiëne om van te dromen. En waar kun je zulke elitaire functies beter onderbrengen dan in een spiegelkast met subtiele verlichting en een strakke, mat zwarte afwerking? En als kers op de taart: een extreem vereenvoudigde installatie.

Een kast die zich aan elke stijl aanpast

Zijn vermogen om zich aan te passen aan elke ruimte is zijn grootste troef: hij kan geïnstalleerd worden als spiegelwand (foto hieronder, links) of als individuele installatie (foto hieronder, rechts), voor een nieuwe sanitaire ruimte of een renovatie.

De 4 in 1 kast van DELABIE verlicht sanitaire ruimten met zijn sfeerverlichting.

De intelligentie die aan elk detail wordt gewijd, is gericht op het comfort van de gebruiker, maar ook op de schoonheid van het product.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat schuilt er in mijn kast?

4 in 1
De spiegelkast combineert vier essentiële functies – spiegel, zeepverdeler, kraan en handendroger – en biedt tegelijkertijd een verfijnde esthetiek met zijn mat zwarte afwerking en subtiele verlichting.

Totale hygiëne
Dankzij de detectoren garandeert de DELABIE kast een onberispelijke hygiëne zonder manueel contact.

Vandaalbestendig
Zoals alle DELABIE accessoires is de spiegelkast voorzien van een standaard DELABIE slot en sleutel, wat een effectieve bescherming biedt tegen vandalisme – een vaak voorkomend probleem in openbare of drukbezochte ruimten.

Snelle en eenvoudige installatie
Het grote voordeel van de 4 in 1 spiegelkast is het installatiegemak, met één elektrische aansluiting voor alle elementen.

Er ontbreekt niets aan dit technologisch hoogstandje: schoonheid en gebruiksgemak gingen nog nooit zo goed samen!

Intelligent & flexibel: onze modules passen zich aan elke ruimte aan. En vooral aan die van jou

Of je nu architect, installateur of meubelmaker bent… je kunt je eigen meubels op maat maken volgens de afmetingen van je project. 

Wij geven je de oplossingen voor de binnenkant.

Onze compacte modules zijn ontworpen voor een vereenvoudigde en snelle installatie in je eigen kast, achter je spiegel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details