NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
ACV stelt ultraslanke gaswandcondensatieketel ILEA voor

ACV stelt ultraslanke gaswandcondensatieketel ILEA voor

ACV, de bekende Belgische producent van verwarmingsketels, stelt een nieuw  gamma condensatiegaswandketels onder de naam ILEA voor. Die ketels zijn heel compact, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, connecteerbaar, comfortabel én betaalbaar. Ze zijn geschikt voor verwarming alleen (ILEA Solo) of voor verwarming én warm water (ILEA en ILEA Excellence), en zowel voor nieuwbouw en renovatie als voor woningen, appartementsgebouwen en andere grote projecten. Het nieuwe gamma is de vrucht van een doorgedreven samenwerking tussen professionele installateurs en onderhoudsspecialisten van verwarmingsketels. Dit leidde tot toestellen die zowel voor de particulier als voor de installateur bijzonder gebruiksvriendelijk zijn.

De meest compacte ketel in roestvrij staal

Met een breedte van nauwelijks 40 cm, een hoogte van 71,4 cm en een diepte van 31,6 cm zijn de ILEA Solo en de ILEA 18/25 en 22/30 veruit de meest compacte ketels in roestvrij staal op de markt. De bewuste keuze voor dit materiaal heeft als grote voordeel dat het, in tegenstelling tot bijvoorbeeld aluminium, uitstekend bestand is tegen corrosie, zelfs door water met een zuurtegraad (pH) hoger dan 8.5. Dit garandeert een betrouwbare werking in alle omstandigheden en een heel lange levensduur.

Eenvoudig te installeren, te regelen en te onderhouden

De uitgekiende ergonomie van de nieuwe ILEA-ketels – licht, compact en heel toegankelijk – staat garant voor een eenvoudige installatie en een al even vlot onderhoud. Ook de geïntegreerde duidelijke regelingsinterface met alle nodige parameters betekent voor de installateur een aanzienlijke winst inzake tijd en energie.

De ketels zijn eveneens voorzien van een Smart Adapt-regeling die werkt zonder buitensonde en regelbaar is vanop afstand.

Betrouwbaar

AVC geeft op zijn ILEA-ketels een garantie van 2 jaar op de stukken en werkuren. De roestvrijstalen boilers krijgen een garantie van 5 jaar.

Connecteerbaar

Dankzij de Cozytouch-technologie kan de eindgebruiker de installatie heel gemakkelijk vanop afstand bedienen met behulp van een smartphone, tablet of pc. Wanneer hij maar wil, kan hij ook zijn afwezigheden beheren en gerealiseerde besparingen bekijken, waar hij ook is.

Comfortabel

De Hydro Control-technologie laat toe de temperatuur in de warmtewisselaar nauwkeurig te sturen, wat resulteert in onmiddellijk warm water op de gewenste temperatuur. Voor een optimaal binnenklimaat kan de ketel worden aangesloten op 3 types kamerthermostaten.

Met de integratie van de Smart Adapt-technologie wordt continu de ruimtetemperatuur geanalyseerd en het vermogen van de verwarmingsketel aangepast. Zo kan steeds het gewenste stabiele en comfortabele binnenklimaat worden verzekerd, en kan tevens flink wat energie worden bespaard.

Bovendien kan dankzij de performante Hydro Serenity-technologie, een geïntegreerd accumulatiesysteem, de klok rond een ruime hoeveelheid sanitair warm water worden gegarandeerd.

Betaalbaar

De aanbevolen prijs van de ILEA-ketels begint vanaf 1.299 euro, exclusief btw.

Het ILEA-gamma telt 7 ketels, geschikt voor elk bouwproject

Het ILEA-gamma omvat ketels voor zowel nieuwbouw als voor renovatie, voor utiliteitsbouw, appartementen en woningen.

Twee ketels werden ontwikkeld voor uitsluitend verwarming (en uitgestelde verwarming van sanitair water indien aangesloten op een externe boiler): de ILEA 12 (12 kW) en de ILEA 20 (20 kW).

Drie ketels zijn bedoeld voor verwarming én sanitair warm water via een platenwisselaar: de ILEA 18/25 (25 kW), de ILEA 22/30 (30 kW) en de ILEA 25/35 (35 kW).

Het ILEA Excellence-gamma, geconcipieerd voor verwarming en sanitair warm water, telt twee toestellen. Eén toestel met een geïntegreerde inox boiler van 30 kW (de ILEA Excellence HE 22/30) en een toestel met een aparte boiler met spiraalvormige warmtewisselaar (de ILEA Excellence 25/35). Dit laatste toestel is samengesteld uit twee delen, wat de installatie vergemakkelijkt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details