NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Altijd de juiste toepassing voor blok- en stadsverwarming

Altijd de juiste toepassing voor blok- en stadsverwarming

Op deze manier kunnen met verschillende duurzame oplossingen zowel verwarming als koeling centraal worden opgewekt. Caleffi speelt hierop in met een uitgebreid gamma van (universele) afleversets voor woningen voor zowel blok- als stadsverwarming.

Universele afleversets Plurimod

Universele afleverset Plurimod

In collectieve installaties, zoals blok- en/of stadsverwarming, is het noodzakelijk om elke woning, indien nodig, af te kunnen sluiten van de installatie en te voorzien van energiemeting, regeling van de warmtevraag en balancering (inregeling). Met de voorgemonteerde afleverset Plurimod zijn al deze componenten geïntegreerd in één module. Door het samenvoegen van deze compnenten zijn er minder verbindingen, met als gevolg minder leidingwerk en minder kans op lekkage. Ook is de module compact en flexibel te installeren. Hij kan namelijk als opbouw of inbouw gebruikt worden, en is zowel horizontaal (links/rechts) als verticaal (links/rechts) te installeren.
De Plurimod is toe te passen in collectieve installaties met een warmtevraag per woning. De module is optioneel uit te breiden met een koud- en warmwatermeter.

Afleverset SATK32

Een uitgebreid gamma afleversets SATK

Op het moment dat decentraal in de woningen ook warm tapwater moet worden bereid, is de afleverset SATK de juiste oplossing. De SATK-units bevatten een warmtewisselaar, aangestuurd door een elektrische regelaar. Optioneel kan een energiemeter ingebouwd worden.
Caleffi heeft een uitgebreid gamma SATK afleversets die beschikbaar zijn voor installaties op lage, gemiddelde of hoge temperaturen. De nieuwste generatie afleversets heeft zelfs geavanceerde elektronische functies waardoor zowel een hoog comfort als een hoge efficiëntie behaald kunnen worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details