NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
AquaBlade®-systeem van Ideal Standard, ontworpen om aan de wereldwijde vraag van morgen te voldoen

AquaBlade®-systeem van Ideal Standard, ontworpen om aan de wereldwijde vraag van morgen te voldoen

Ideal Standard International, sinds dan 100 jaar een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige sanitairoplossingen in de zorg, woning- en utiliteitsbouw, ontwikkelt baanbrekende technologieën die klanten helpen water te besparen en de hygiëne te bevorderen.

De revolutionaire AquaBlade®-technologie is ontworpen voor maximale hygiëne tijdens de spoeling, zelfs bij een laag watervolume. Deze exclusieve en gepatenteerde innovatie maakt gebruik van de ‘Microslot’-technologie – een slim ontworpen systeem van kanalen dat een watervaleffect creëert vanaf de bovenkant van de opening van de toiletpot en twee krachtige stralen om de spoelactie te activeren.

Jan Peter Tewes, VP Commercial & Marketing, zei: “Van de uitvinding van de eengreepskraan tot de ontwikkeling van het keramisch binnenwerk, Ideal Standard heeft een rijke traditie in het maken van badkamerproducten die de toekomst van het moderne leven positief bepalen. Het unieke ontwerp en het directe succes van AquaBlade® zijn een goed voorbeeld van de kennis en expertise die we tentoonstellen in alle baanbrekende oplossingen van Ideal Standard International. Het is een echt revolutionair stuk badkamertechnologie, een mijlpaal in de geschiedenis van toiletten en een baanbrekende innovatie die onze sector vooruit helpt. Wereldwijde waterschaarste betekent dat we ons allemaal moeten inzetten om water te besparen – onze meest waardevolle hulpbron. Daarom ontwikkelen wij technische oplossingen, zoals AquaBlade®, wat resulteert in een hoge mate van duurzaamheid en hygiëne zonder afbreuk te doen aan de efficiëntie. ”

In tegenstelling tot traditionele spoelsystemen waarbij het spoelwater niet de gehele WC-pot schoonspoelt – zorgt AquaBlade® voor een optimale en krachtige waterstroom vanaf de bovenkant van de pot zodat bij elke spoeling elke centimeter van het keramiek wordt schoongespoeld.

Bovenop de maximale hygiëne, bieden WC’s met AquaBlade®-technologie ook meer comfort aan de gebruiker. De waterstromen zijn afgestemd op het keramiekoppervlak,  zodat turbulentie wordt verminderd en de spoelefficiëntie wordt gemaximaliseerd. Dit resulteert in een tot 60% stiller gebruik.

De meermaals bekroonde AquaBlade®-technologie creëert een nieuwe standaard in zowel het design als de optimale spoelprestaties. Het gladde, zacht gebogen oppervlak zonder overhangende rand betekent ook dat het veel hygiënischer en gemakkelijker schoon te maken is. Aangezien de vaak onooglijke en helaas ook vaak vervuilde “rand” van standaard toiletten onzichtbaar wordt dankzij Aquablade®, onstaat een veel mooier design.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details