NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Audrey Van Impe treedt in dienst bij SPIE Belgium als Human Resources Director
Audrey van Impe

Audrey Van Impe treedt in dienst bij SPIE Belgium als Human Resources Director

SPIE Belgium, Belgisch filiaal van de groep SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, is verheugd de benoeming van Audrey Van Impe als Human Resources Director van SPIE Belgium aan te kondigen. 

Met een Master in Klinische Psychologie en een Master na Master in Human Resources Management, begon Audrey haar carrière in 2002 als psycholoog en freelance consultant, voordat ze in 2005 Lidl vervoegde als HR Recruitment & Business Partner. Tussen 2009 en 2011 was Audrey werkzaam als HR Talent Manager bij Rexel Belgium en als HR Business Generalist bij Baxter Bio Science.

Eind 2011 trad Audrey in dienst bij Delhaize Groep waar ze gedurende bijna 8 jaar verschillende HR-functies bekleedde zoals HR Manager Supermarkets, HR Talent Acquisition Manager, HR Talent & Engagement Manager vooraleer ze de business vervoegde als District Director. Sinds 2019 en tot haar komst bij SPIE bekleedde Audrey de functie van HR-directeur bij de Mestdagh Groep, waar ze ook lid was van het directiecomité.

Als directeur Human Resources van SPIE Belgium heeft Audrey Van Impe als belangrijkste opdrachten de continuïteit van het HR-beleid dicht bij de operaties te verzekeren, met bijzondere nadruk op de aantrekkelijkheid van SPIE als werkgever en op het welzijn van werknemers op het werk, twee essentiële pijlers om SPIE te ondersteunen bij haar groeidoelstellingen.

Audrey Van Impe over haar aankomst bij SPIE : Ik ben erg enthousiast over mijn komst naar SPIE, een bedrijf met sterke waarden waar mensen centraal staan in de strategie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details