NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
AXOR-nieuwigheden: individualiteit tot in het detail

AXOR-nieuwigheden: individualiteit tot in het detail

Levensvreugde voelen in de badkamer daar legt AXOR – pionier in het ontwerpen en produceren van iconische objecten voor luxueuze badkamers – dit jaar de focus op. In het kader van de ‘Make it yours’-campagne stelt het designmerk niet zomaar een collectie wastafels en baden voor. Elk nieuw product voldoet aan de eisen van elk individu en tilt het gepersonaliseerd badkamerconcept naar het hoogste niveau.  

Matt White, als statement in de badkamer  

Een nieuwe trend of juist tijdloos? Natuurlijk wit is een echte klassieker in de badkamer. De kleur symboliseert sereniteit, zuiverheid en kalmte. Variëren en combineren is met deze tijdloze afwerking een fluitje van een cent. AXOR breidt haar bestaande AXOR One-collectie uit met de kleur Matt White.  

Van matwitte kranen, handdoekrekjes tot douche-elementen en thermostaten, ze bewijzen allemaal dat wit allesbehalve saai is. De slanke silhouetten, platte oppervlakken, afgeronde randen en uitgebalanceerde proporties benadrukken het minimalistische en functionele ontwerp van deze collectie. De AXOR One Matt White kan perfect aangevuld worden met de AXOR Universal Circular Accessoires in dezelfde kleur. De badkamerinrichting vormt één mooi geheel waar wit een centrale plaats inneemt.  

Beschikbaar in najaar 2023.

AXOR Drain, doucheafvoer als designobject 

De AXOR Drain tilt de badkamerafwerking naar een nog hoger niveau. Niet langer een eenvoudige douchegoot maar een waar designobject dat elke AXOR-badkamer tot in de perfectie vervolledigt. Verkrijgbaar in dezelfde AXOR FinishPlus-kleuren en oppervlakken om op elke behoefte een antwoord te bieden.   

Het eerste ontwerp binnen het gamma oogt slank en naadloos zonder zichtbare siliconenvoegen, en harmonieert met verschillende douchevloeroppervlakken – van marmer en porselein tot travertijn en leisteen. Dankzij een innovatieve technologie en uitstekende AXOR-kwaliteit, zijn de afvoeren eenvoudig te installeren, vereisen ze minimale reiniging en bieden ze makkelijk toegang tot het Siphon of Dryphon afvoermechanisme naar keuze. 

Reeds beschikbaar.

Matt Black, gewaagd accent in de badkamer  

De juiste kleuren creëren een sfeer die past bij de persoonlijke stijl van elke individu. Via bepaalde elementen in de badkamer wordt hier nog meer aandacht op gevestigd. Matzwart sanitair is trendy en zorgt voor een luxe uitstraling. AXOR brengt drie nieuwe kraanmodellen uit binnen de AXOR MyEdition-collectie voor nog meer individualiteit in de badkamer.  

De platte, moderne en buitengewoon minimalistische ééngreeps mengkraan 110, de 3-gats wastafelmengkraan 110 en de 3-gats wandgemonteerde wastafelkraan vullen de MyEdition-collectie aan. De opvallende vormentaal blijft monolithisch en lineair. Alle producten uit de AXOR MyEdition-collectie, de aanvullende producten uit het AXOR-doucheprogramma en de AXOR Universal Rectangular Accessoires, zijn nu ook verkrijgbaar in de AXOR FinishPlus Matt Black afwerking.  

Beschikbaar in najaar 2023. 

©AXOR MyEdition Matt Black

AXOR Suite, een symbool van eeuwigheid en elegantie  

Ook nieuw binnen het gamma is de collectie AXOR Suite, ontworpen door Philippe Starck. Dankzij het elegante design en de speciaal afgewerkte SolidSurface elementen brengen de AXOR Suite-wastafels en badkuipen harmonie en een persoonlijke toets in elk badkamerinterieur.  

Rechthoekig of rond, de AXOR Suite-wastafels zijn tijdloos en elegant. Gekenmerkt door kleine lijntjes en een gladde toets aan de binnenkant, en een matzwarte, chroom of AXOR FinishPlus-afwerking aan de buitenkant, zijn deze wastafels geschikt voor elk badkamermeubel of -oppervlak. De ronde waskommen bestaan in twee maten, met een diameter van 300 mm of 400 mm. De rechthoekige zijn verkrijgbaar in drie maten: 285 x 285 mm, 400 x 400 mm en 600 x 400 mm. 

Alleen al door zijn afmetingen is het bad het middelpunt in de meeste badkamers. In het elegante AXOR Suite-model heeft Philippe Starck niet alleen de nadruk gelegd op een tijdloos, universeel design, maar ook op duurzame materialen. Het SolidSurface vlekbestendig oppervlak is niet poreus en makkelijk te reinigen. Het bad heeft een royale afmeting van 1900 x 830 mm.  

Beschikbaar in najaar 2023. 

AXOR ShowerComposition, innovatie en design gaan hand in hand  

De douche is een intieme ruimte die flexibel en aanpasbaar moet zijn aan de individuele behoefte. Met de AXOR ShowerComposition, ook ontworpen door Philippe Starck, wordt douchen een ware beleving. Slanke, platte oppervlakken en ultraslanke profielen met architectonische samenstelling bieden nieuwe mogelijkheden in de badkamer.  

De AXOR ShowerComposition is veelzijdig, eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in verschillende configuraties. Het rechtlijnig design met geringe diepte steekt slechts 10 mm van de wand uit. In het all-in-one douchepaneel huist een hoofddouche, lichaamsdouche, handdouche, thermostaat en doucheslang. Beschikbaar in alle AXOR FinishPlus-afwerkingen, waaronder Matt Black en Matt White en combineerbaar met de AXOR Universal Rectangular Accessoires.  

Beschikbaar in najaar 2023.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details