NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
B.E.G.’s nieuwe KNX/DALI Gateway die MEER doet met MINDER.

B.E.G.’s nieuwe KNX/DALI Gateway die MEER doet met MINDER.

Meer mogelijkheden met minder bekabeling, want je gebruikt de DALI bus die bij iedere DALI verlichting aanwezig is voor zowel de DALI lichtarmaturen als de DALI bewegings- en aanwezigheidsdetectoren. Er is geen aparte KNX bus nodig voor de detectoren.

Dit geeft veel extra mogelijkheden bij DALI lichtcircuits waarop je de DALI detectoren kan monteren. Hierdoor heb je minder installatie-uren nodig en heb je nog de mogelijkheid om de detectoren te verschuiven.

Een uitgebreid aanbod van B.E.G.’s bekende DALI-LINK detectoren regelt dan de armaturen en stuurt informatie naar de KNX-bus. Zelfs de DALI-LINK drukknopinterfaces en -relais kunnen gebruikt worden via de DALI bus, de programmatie hiervan wordt via DALI-LINK gedaan via een gratis app op de smartphone en een Bluetooth verbinding.

Elke Gateway kan maximaal 64 EVSA’s bedienen en dimmen, individueel of in 16 groepen. Via de scènemodule kan je eveneens individueel of in groep alle EVSA’s bedienen. Met deze Gateway kan je ook DALI noodverlichting bedienen en testen.

De nieuwe DA64-230/KNX REG (93302) ondersteunt Tunable White (DT8) en RGB verlichting. Hiermee is makkelijk een Human Centric Light (HCL) verlichting op te zetten of kleurrijke accentverlichting te realiseren.

Via de geïntegreerde ETS-app DCA kan je de DALI deelnemers parametreren. Aan de KNX-zijde heb je steeds de mogelijkheid om de verlichting te koppelen met KNX drukknoppen, KNX detectoren enz.

Via de geïntegreerde bedieningsknoppen en het display van de Gateway kan je automatisch adresseren, ieder DALI-adres apart selecteren, alsook broadcast aansturen. Eveneens kan je via het display de diverse foutmeldingen raadplegen van de KNX- en DALI bus.

Onze nieuwe KNX/DALI-Gateway kan door al deze mogelijkheden en de interessante prijs veel voordelen opbrengen in een KNX-DALI installatie.

BEG BELGIUM staat steeds paraat om u verder te informeren en eventueel voor een periode te voorzien van een Gateway met DALI-LINK detectoren om de vele voordelen uit te testen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details