NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Beperkt budget vereist slimme productkeuze
DELABIE toont een perfect voorbeeld van sterke technieken geïntegreerd in een sanitaire ruimte met strak design

Beperkt budget vereist slimme productkeuze

Met zelfsluitende wastafelkranen optimaliseren we de handhygiëne, doordat er geen manueel contact is met de kraan na het spoelen van de handen. Eventuele bacteriën of virussen aanwezig op de hendels worden dus niet opnieuw overgedragen op de handen.

Duurzame materialen en waterbesparende technieken gecombineerd in een tijdloos design

Sanitair voor publieke ruimten – het juiste product op de juiste plaats

Wist u dat de meerprijs bij aankoop van een mechanische of elektronische zelfsluitende kraan al kan terugverdiend worden in slechts enkele maanden?
Door het veelvuldig wassen van de handen is het waterverbruik aanzienlijk toegenomen. Door te kiezen voor debietbegrenzers en zelfsluitende kranen wordt de waterrekening beperkt. Sensorkranen die alleen worden geactiveerd wanneer de handen worden waargenomen en uitgeschakeld wanneer er geen aanwezigheid wordt gedetecteerd, zullen het verbruik nóg verminderen (tot 90% besparing ten opzichte van mechanische kranen).

Nemen we een bar met 2 mechanisch zelfsluitende wastafelkranen met een debiet van 3 liter per minuut en zelfsluiting na 7 seconden, die gemiddeld 50 keer per dag gebruikt worden gedurende 200 werkdagen, dan besparen we 82 m³ water per jaar, of € 369 (aan een gemiddelde prijs per m³ van € 4,5).

DELABIE garandeert absolute handhygiëne en optimale waterbesparing

Een andere – verborgen – kost is het vervangen van versleten apparatuur. Intensief gebruik eist zijn tol van zelfs de meest duurzame materialen. De keuze van het product heeft een aanzienlijke invloed op de levensduur van de sanitaire installatie. De elektronische kranen van DELABIE hebben bijvoorbeeld zelf-diagnoserende LED’s om problemen te helpen detecteren en oplossen. Gestandaardiseerde vervangingsonderdelen zoals binnenwerken vereenvoudigen het onderhoud, terwijl geïntegreerde filters het mechanisme beschermen tegen vuilophoping. Door te kiezen voor kranen die deze elementen bevatten, zal de onderhoudskost verlagen en de levensduur van de installatie verlengen. 

De sleutel tot succes is het bewust zijn van de fundamentele verschillen tussen de huishoudelijke badkamer en een publieke sanitaire ruimte. Hierdoor wordt ook de productkeuze vereenvoudigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details