NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Betere verlichting voor beter leren KSE School Etten-leur

Betere verlichting voor beter leren KSE School Etten-leur

Projectvoordelen in één oogopslag

  • Uitgebreide service: experts van LEDVANCE en BINK boden flexibele, klantgerichte ondersteuning vanaf de initiële planning tot de voltooiing van het project.
  • Duurzame scholen: Nieuwe LED verlichting verminderde het energieverbruik met ruim 60%, wat leidde tot aanzienlijke besparingen op de energierekening van de school en het verkleinen van de ecologische voetafdruk.
  • Geoptimaliseerd leren: De heldere, uniforme verlichting verbetert de concentratie en productiviteit van studenten en docenten.
  • Weinig onderhoud: LED armaturen met een langere levensduur en een garantie tot 5 jaar minimaliseren de onderhoudsinspanningen en -kosten

Projectinfo

  • Etten-Leur, Nederland
  • Klant: KSE School Etten-Leur
  • Project: Service en ondersteuning, van initiële planning tot projectoplevering
  • Toepassing: Educatieve verlichting
  • Technologie: LED
  • Producten: Panel Indiviled, Downlight Comfort, Panel 600 IP54

LEDVANCE en BINK ontwikkelen een innovatieve LED oplossing voor de KSE-school die perfecte lichtomstandigheden combineert met hoge energie-efficiëntie en duurzaamheid.

DE UITDAGING

De KSE School in Nederland heeft de traditionele verlichting vervangen door een moderne LED oplossing. Het doel is om de verlichtingskwaliteit te verbeteren, de ecologische voetafdruk van de school te verkleinen en substantiële besparingen op de energiekosten te realiseren.

DE OPLOSSING

In samenwerking met BINK heeft LEDVANCE een verlichtingsconcept ontwikkeld voor de KSE School, met 529 PANEL INDIVILED 33W/4000K, 378 Downlight COMFORT DN205 20W/3CCT 60DEG WT en 36 PANEL 600 36W/4.320lm IP54 armaturen.

Deze hoogwaardige LED armaturen, strategisch geplaatst in klaslokalen, gangen en andere belangrijke ruimtes, werden gekozen vanwege hun goede kwaliteit, garantie en indrukwekkende efficiëntie per watt, cruciaal voor het maximaliseren van de energie-efficiëntie in het project.

DE VOORDELEN

De overstap naar LED technologie op de school resulteerde in een energiebesparing van meer dan 60%, wat leidde tot aanzienlijke kostenbesparingen. De lange levensduur en tot wel 5 jaar garantie op LED armaturen zullen de toekomstige onderhoudskosten minimaliseren. De heldere en uniforme verlichting creëerde een gunstige sfeer voor een betere concentratie onder de studenten en effectiever lesgeven voor docenten.

SAMENVATTING

De KSE-school onderging een uitgebreide verlichtingsrenovatie voor verbeterde duurzaamheid en efficiëntie. In samenwerking met installateur BINK heeft LEDVANCE een moderne LED verlichtingsoplossing ontwikkeld en geïmplementeerd. Het resultaat was een aanzienlijke verbetering van de lichtkwaliteit en de leersfeer, samen met een merkbare vermindering van de CO2-voetafdruk en de energiekosten van de school.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details