NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bezoek deze stands op Install Day

Bezoek deze stands op Install Day

Betrouwbare oplossingen voor de installateur – Standnummer 78

WAGO ontwikkelt producten voor de professionele installateur. De klanten van WAGO wensen veilige en betrouwbare oplossingen, zodat ze met een gerust gemoed hun project kunnen opleveren. 

Naast betrouwbare producten ligt de focus bij WAGO op innovatie en accessoires om het bestaande gamma te versterken. Enkele
voorbeelden hierbij:

  • De introductie van de Gelbox, die de WAGO-snelklemmen eenvoudig en conform IPX8 beschermt tegen vocht. 
  • De introductie van de Wiring box, die een eenvoudige, snelle en veilige aansluiting toelaat, tot 60 geleiders.
  • De aanvulling op de domotica-oplossingen, met de busklemmen die de busbekabeling van domoticasystemen overzichtelijk maakt. Ook introduceert WAGO een nieuwe domoticaklem voor het eenvoudig en flexibel aansluiten van de stroom. 

Uitgebreid aanbod aan meetapparatuur – Standnummer 29

EURO-INDEX is sinds 1968 een gevestigde waarde in de verwarmingssector als leverancier van meetinstrumenten en cv-componenten voor de veiligheid, het onderhoud en de nieuwbouw van technische installaties.

Door nieuwe technologieën in de installatietechnieken en het toenemend belang van energietransitie is er ook een uitgebreid aanbod aan meetapparatuur voor elektro­technische werkzaamheden zoals PV-testers, warmtebeeldcamera’s, installatietesters, E-mobility. Met de opmars van warmtepompen en aircosystemen is er een volwaardig productgamma voor de koeltechnieker opgenomen in het pakket.

Naast HVAC en elektrotechniek is EURO-INDEX ook actief als distributeur van draagbare en vaste gasdetectieapparatuur, zowel voor persoonlijke veiligheid als voor ruimtebewaking of lekdetectie.

EURO-INDEX beschikt ook over een Geautoriseerd Service Centrum en verleent onderhoud en kalibratie op meetinstrumenten van alle vertegenwoordigde merken in het ISO9001 gecertificeerde laboratorium. 

Naast een eigen productgamma, gekend onder de naam Blauwe Lijn, vertegenwoordigt de firma diverse A-merken zoals Fluke, Fieldpiece, Flir, Afriso, Sewerin, Kyoritsu, GasClip, Madas, Metrel, BW Honeywell, Ion Science, Testboy, …


De installateur wegwijs maken in groene en slimme technieken – Standnummer 54

Cebeo wil u op Install Day wegwijs maken in groene en slimme technieken, met speciale aandacht voor laadpalen.

Hilde Vandenberghe, businessmanager bij Cebeo: “De uitrol van de digitale meter is een nieuwe stap in de richting van een slimmer en groener energieverbruik, waarbij ook zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen almaar sterker op de voorgrond treden. Het is ons doel om onze klanten (installateurs) te helpen om een gerespecteerde partner te blijven.”

“Binnenkort zal de elektrische wagen niet meer weg te denken zijn uit ons straatbeeld. Om al die auto’s van de juiste ‘brandstof’ te voorzien, zal het laadpalennetwerk in ons land gevoelig moeten uitbreiden. Daar liggen heel wat kansen voor jou als installateur, zeker nu er interessante subsidies zijn voor deze investeringen”, weet Nico Moeyaert, productmanager bij Cebeo.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details