NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bezoek deze stands op Install Day

Bezoek deze stands op Install Day

Volledig nieuw gamma kabelladders – Standnummer 62

Trayco® staat meer dan ooit voor 100% Belgische kwaliteit ! Het afgelopen jaar investeerde Trayco® sterk in zijn machinepark met ­innovatieve oplossingen als resultaat. Zo pakt de specialist in kabeldraagsystemen uit met THE.FORCE, een volledig nieuw gamma kabelladders in Ultra Galva afwerking. 

Andere in het oog springende innovaties zijn onder andere het STRUT gamma met driewegsprofielen en hangsteunen, de W-draadnet voor beperkte montagehoogte en nieuwigheden binnen het gamma vloersystemen THE.BOX. 

Ook voor uw SOLAR projecten kan u bij Trayco® terecht: binnen deze niche maakt de KMO het verschil met clipsbare oplossingen, solar shelters en de hoogwaardige Ultra Galva afwerking, dé oplossing in weer en wind.

Het verkoopteam kijkt er naar uit u live te kunnen ontmoeten. Loop de Trayco stand dus zeker niet voorbij en waag uw kans op een mooie prijs!


Kwaliteitsproducten resulteren in enegiebesparing, comfort en veiligheid – Standnummer 3

De vermindering van de klimaatemissies is de uitdaging van onze tijd. Wie een gebouw renoveert of nieuw bouwt, kan voortaan rekenen op de voordelen van automatisering en gebouwenbeheer. B.E.G. ontwikkelt en produceert al tientallen jaren kwaliteitsproducten die u meer energiebesparing, comfort en veiligheid bieden. 

B.E.G. Brück Electronic GmbH is een Duitse onderneming met een groeiend aantal internationale vestigingen, wat de klant wereldwijde nabijheid biedt. De firma heeft een bekendheid opgebouwd met een kwaliteitsvol assortiment aan producten en klantgerichte oplossingen. B.E.G. staat voor een innovatieve productontwikkeling, met aandacht voor de noden van de klant en een visie naar netwerkproducten toe.

Vandaag regelen B.E.G.-detectoren, -sensoren en -actuatoren vol­automatisch verlichting, kamertemperatuur, luchtkwaliteit , ventilatie en rolluiken. B.E.G. heeft voor ieder gebouw een gepaste oplossing, door gebruik te maken van alle gangbare technologieën zoals, KNX, BMS, DALI-2, DALI-LINK en DALI-SYS. 

Naast deze producten ondersteunt B.E.G. zijn klanten ook met parate kennis, klantgerichte planning, ontwikkeling, service en advies.


Tot 80.000 l perfect zoutarm water met AQA Therm Move Power – Standnummer 102

Heeft u zoutarm verwarmingswater nodig om grotere installaties te vullen, conform de Duitse VDI 203-richtlijnen en de recent gepubliceerde nieuwe aanbevelingen van het WTCB inzake de kwaliteit van het verwarmings­water om afzettingen en corrosie in cv-installaties te voor­komen (TV278)? Of bent u op zoek naar een krachtig RO-toestel voor industrieel proceswater of voor het bevochtigings­systeem in uw bedrijf? 

Denk dan aan de nieuwe AQA Therm Move Power van water­behandelingsspecialist BWT. Want overal waar op een rendabele en milieu­vriendelijke manier grotere hoeveelheden perfect zoutarm water ter beschikking moet worden gesteld, mobiliseert dit supercompact toestel zijn sterktes: zowel mobiel als stationair, en altijd overeenkomstig de strengste eisen. Zo kan u tot 360 l/h en tot ca. 80.000 l. perfect zoutarm water halen uit één enkele Move Power-membraanset en blinkt dit performant RO-toestel uit in milieuvriendelijkheid en rentabiliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details