NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bezoek deze stands op Install Day

Bezoek deze stands op Install Day

Partner in passieve brandbeveiliging – Standnummer 93

Promat is uw partner wanneer het gaat over passieve brand­beveiliging. In geval van brand zorgen de Promat systemen ervoor dat mensenlevens gered worden, goederen gevrijwaard worden en de hulpdiensten op een veilige manier kunnen optreden. 

Promat biedt gecertificeerde producten en systemen voor brandwerende comparti­mentering, brandwerend afdichten van door­voeringen en het brandwerend beschermen van draagstructuren. Zoals elk jaar kan u Promat terugvinden op Install Day te Brussels Kart Expo. 


Focus op comfort en installatiegemak – Standnummer 155

Dit jaar stelt Ventilair maar liefst vier noviteiten voor op Install Day. Daarnaast vertellen de Ventilair-experts u ook graag over hun projecten voor 2022 en hun oplossingen voor onder andere scholen en werkplekken.

Komfovent Domekt R

Met de ultra-efficiënte Komfovent Domekt R plug-and-play ventilatie-units leggen zij absolute prioriteit bij comfort voor de gebruiker dankzij vooruitstrevende warmtewieltechnologie. De reeks biedt een oplossing voor 50 m³/h tot 700 m³/h en bevat units voor horizontale, verticale en wandmontage.

Vent-Axia Multihome

Het nieuw C-systeem ‘Vent-Axia Multihome’, met geavanceerde vraagsturing, komt dan weer tegemoet aan de noden van de vervangings- en renovatiemarkt. Zijn ingebouwde CO²-sensor en uitbreidings­mogelijkheden met betrouw­bare draadloze en bekabelde schakelaars en sensoren transformeren een woning tot een volledig ecosysteem.

Vent-Axia Svara

De topper op gebied van badkamerventilatoren en bovendien de stilste op de markt. Svara is vanaf heden beschikbaar in het mat zwart. Svara Black is de stijlvolste oplossing voor elke badkamer­renovatie en werkt dankzij geïntegreerde vocht­sensor en licht-/aan­wezigheids­sensor ultra-economisch. Svara Black kan ook app-gestuurd worden en kan geplaatst worden in AREI zone 1.

Uniflexplus+ 69

Ten slotte is Ventilair Group met Uniflexplus+ 69 geheel klaar voor een toekomst van lagere luchtsnelheden (2,5 m/s) en verhoogd (akoestisch) comfort, met behoud van eenvoud, flexibiliteit en luchtdichtheid.


Innovatieve producten met baanbrekende technologie – Standnummer 64

Panasonic is één van de leiders in de verwarmings- en koelsector met meer dan 60 jaar ervaring en activiteiten in ruim 120 landen met diverse productie- en R&D-faciliteiten. Panasonic levert innovatieve producten met baanbrekende technologie die de standaard vormt voor ­airconditioners en warmtepompen.

Aquarea verwarmt uw woning effectief en efficiënt, zelfs bij extreme buiten­temperaturen. In de zomermaanden kan deze ook koelen en ge­durende het volledige jaar door warm water produceren. Dit met uit­ste­kende efficiëntie en energiebesparingen met geminimaliseerde CO²-emissies. De slimme nieuwe Etherea wordt geleverd met nanoeX-technologie. Daarmee profiteert u van de voordelen van hydroxylradicalen. Met geavanceerde beheeropties, leidende prestaties, een stijlvol ontwerp en intelligente functionaliteiten maakt Etherea uw woning comfortabel, schoon en een ideale leefomgeving. 

NanoeX werkt samen met de verwarmings- en koelfunctie indien u thuis bent en kan onafhankelijk opereren indien u afwezig bent. U kunt de technologie eenvoudig aansturen via de Panasonic Comfort Cloud app. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details