NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bezoek deze stands op Install Day

Bezoek deze stands op Install Day

Ontdek de Testo Herfstactie met 3 onmisbare tools – Standnummer 4

Altijd meer werk en steeds nieuwe technologieën en regels omtrent digitalisering en hernieuwbare energieën maken het werk van ­verwarmingsinstallateurs niet bepaald gemakkelijker. Testo wel. Met zijn meetinstrumenten biedt Testo u tools van hoge kwaliteit, die u bij het onderhouden en installeren van verwarmingsinstallaties en warmtepompen helpen met hun unieke superfeatures. 

Om te beginnen is er de testo 300 rookgasanalyser. Dankzij de slimme ­bediening, snelle en nauwkeurige resultaten is de testo 300 de superkracht waarmee elke rookgasmeting lukt. Ook combineerbaar met testo ProHeat voor databeheer en digitale attesten van keuringen en onderhoud. 

Voor koeltechniek stelt Testo zijn nieuwe reeks manifolds voor installatie en onderhoud bij warmtepompen voor. Ten slotte is er de warmtebeeldcamera testo 868, waarmee je radiatoren en vloerverwarmingen kan inspecteren en leidingen kan opsporen. 


Nieuwe innovatieve cv-filter: TF1 Sigma filter – Standnummer 161

Fernox, marktleider op het gebied van CV-waterbehandeling, lanceert de laatste vernieuwing in zijn reeks van filters, de TF1 Sigma Filter. Ontworpen in glasvezel versterkt kunststof is deze robuuste filter, net zoals zijn equivalent in messing de TF1 Omega, beschikbaar met een schuifmof voor 22 knelkoppeling. Betrouwbaar, snel installeerbaar, gemakkelijk te reinigen en met een garantieperiode van 10 jaar. 

Beschikbaar met een 22 mm knelverbinding zorgt deze kwalitatieve filter voor een snelle verwijdering van vervuiling uit een huishoudelijke cv-installatie, dankzij de speciale neodynium magneet.

De TF1 Sigma Filter is ontworpen als een gesloten unit zonder ver­wijder­baar deksel. Door zijn sublieme afgeronde vorm wordt luchtophoping volledig vermeden. De TF1 Sigma heeft een dubbele O-ring tussen het kunststof filterlichaam en het vernikkeld messing aansluitstuk om maximale dichting te garanderen. 

Het aansluitstuk kan vlot roteren over 360° voor horizontale en verticale leidingen. De aflaatkraan is gemakkelijk handmatig te bedienen en kan dienen als doseerpunt van additieven voor CV-waterbehandeling.


Caleffi presenteert afleversets, automatische waterbehandelingsunit en vuilafscheider – Standnummer 83

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi voortrekker in de ontwikkeling en productie van ­systemen en hydraulische concepten voor centrale verwarming, watertechnologie en warmtesystemen.

Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteits­volle en optimaal functio­nerende technische oplossingen in een installatie. Daar­door voldoen systemen perfect aan de ver­wachtingen en aan de meest strenge Europese normen. Het doel van Caleffi is om duurzame installaties te ontwerpen, samen met de HVAC-branche, en daarbij ondersteuning te bieden van ontwerp tot oplevering. Voor een optimale prestatie van duurzame installaties is een aanpak nodig waarbij samenwerking met verschillende partijen cruciaal is. Op Install Day spitst Caleffi zich toe op actuele thema’s zoals waterbehandeling, water­kwaliteit, legionellapreventie, inregelen en drinkwaterbescherming. Naast de welbekende hardlopers uit het Caleffi-assortiment, worden ook de nieuwste productinnovaties getoond. Enkele voorbeelden hiervan zijn de nieuwste generatie afleversets, de automatische waterbehandelingsunit en de zelfreinigende magnetische vuilafscheider DIRTMAGCLEAN®. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details