NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bezoek ons op Install Day

Bezoek ons op Install Day

Stijlvol zwart sanitair (Standnummer 161)

De indruk die bezoekers opdoen van een openbaar gebouw wordt mee bepaald door de sfeer van de sanitaire ruimten. Daarom streven ontwerpers ernaar om het gebruik van een sanitaire ruimte tot een aangename ervaring te maken. En daar kan zwart sanitair het verschil maken. De uitrusting moet immers niet alleen functioneel, maar ook stijlvol zijn. Om die reden brengt DELABIE een hele reeks producten uit in elegant en trendy zwart. Naast de gekende Black Binoptic elektronische wastafelkranen, breidt DELABIE zijn assortiment uit met accessoires in mat zwart en sanitaire rvs-toestellen in mat zwart Teflon®.


Ventilair Prelaunch (Standnummer 154)

Op Install Day organiseert Ventilair Group een exclusieve prelaunch. De ventilatiespecialist nodigt jullie met veel trots uit op zijn stand, nummer 154, om de nieuwste WTW-units van de firma te ontdekken.

Uiteraard kan er slechts een tipje van de sluier worden opgelicht. Het volstaat te zeggen dat het over een compleet nieuwe familie gaat van 3 ventilatie-units voor residentiële toepassingen tot 600 m3/h.

Kom de nieuwe reeks ontdekken op Install Day op 14 oktober, stand 154.


Kwaliteit van Buderus (Standnummer 107)

Sinds de oprichting in 1731 staat Buderus synoniem voor de ontwikkeling van hoogwaardige verwarmingsproducten. Of het nu gaat om hernieuwbare, hybride of traditionele verwarming, verwarmingssystemen van Buderus zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en modulair. Onze mensen zijn stuk voor stuk experts die met hun uitgebreide vakkennis de beste oplossing voor uw verwarmingssysteem helpen te vinden. Breng een bezoek aan de stand van Buderus in hal B, stand 107. www.buderus.be.


360° service voor Euro Index-meetapparatuur (Standnummer 29)

Door ons brede aanbod in meetapparatuur en installatiecomponenten kan EURO-INDEX van a tot z adviseren over de belangrijkste metingen voor het indienststellen en de controle van technische installaties. 

Ook voor het onderhoud en de kalibratie van uw meetinstrumenten kan u op EURO-INDEX rekenen dankzij gecertificeerde technici en een uitgebreid kalibratielaboratorium. Informeer u tijdens Install Day op stand 29 over de kalibratiemogelijkheden van EURO-INDEXvoor uw bedrijf.


Kunstmatige intelligentie in Judo-waterontharders (Standnummer 7)

Ervaar het beste op de wateronthardingsmarkt met de JUDO i-soft PRO. Naast het hoogwaardige ontwerp biedt de waterontharder nog meer individueel instelbare parameters voor maximaal comfort in het dagelijks gebruik – denk maar aan de aanpasbare waterscènes.

De ontharder is ontworpen voor optimale interactie tussen gebruiker en systeem.

Hij biedt tevens optimale bescherming dankzij de lekdetectie. Bovendien detecteert de i-soft PRO ook zelfstandig de verbruiksgewoonten en stuurt hij deze bij.

De volgende stap naar kunstmatige intelligentie.

Overtuig uzelf van de hoge efficiëntie op het gebied van zout-, water- en energieverbruik, voor 1 tot 3 wooneenheden


De X-reeks van OBO Bettermann maakt indruk onder de zwaarste omstandigheden (Standnummer 192)

Robuust, veelzijdig en getest in de praktijk. De X-reeks van OBO Bettermann biedt een gamma aan aftakdozen en lege behuizingen die zelfs de zwaarste belastingen aan kunnen. Door het gebruik van speciale kunststoffen op basis van hoogwaardig polycarbonaat voldoet de X-reeks aan de eisen van de hoogste slagvastheid van IK09.

Het materiaal van de X-reeks is Uv-bestendig, slagvast en halogeenvrij. Daarbij hebben de aftakdozen een IP-waarde van 67 waardoor de X-reeks zeer geschikt is voor zowel binnen als onbeschermd gebruik buitenshuis.


Futuria propaan of het oude biopropaan als nieuwe energiebron (Standnummer 132)

Futuria Propaan is een duurzaam gas dat wordt gemaakt van biomassa. Het wordt geproduceerd uit 100 procent hernieuwbare grondstoffen en verlaagt de CO2-uitstoot tot wel 80 procent*, terwijl het volledig dezelfde prestaties levert als klassiek propaan.

Momenteel is Futuria Propaan al beschikbaar in gasflessen en voor professionele klanten zodat we een maximale impact kunnen genereren met de vandaag beschikbare volumes. De ambitie van Primagaz is om tegen 2040 enkel 100 procent duurzame energie te leveren aan zijn klanten.

Goed om te weten is dat je bestaande installatie niet aangepast hoeft te worden voor Futuria Propaan. 


Renson Healthbox (Standnummer 77)

Healthbox 3.0 van Renson zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze geconnecteerde vraaggestuurde ventilatie-unit is klaar voor alle ‘smart homes’, want die communiceert voortaan zowel met jou als installateur als met de bewoner, elk via een bijbehorende applicatie. 

De installateurs-applicatie bij Healthbox 3.0 gidst je doorheen het installatieproces. De configuratie en alle parameters zoals drukval, ingesteld debiet, … worden gevisualiseerd. Ook het instellen en bijstellen van de debieten gebeurt voortaan via de app. Healthbox 3.0 past zich meteen aan. En dat is niet alles, want daarnaast heb je ook toegang tot de ‘My Lio’-webportal waarin je al je installaties kan beheren, van voorbereiding tot opvolging. Via die portal krijg je in één oogopslag een duidelijk overzicht van de status van je projecten en alle administratie die daaraan vasthangt.

Healthbox 3.0 is makkelijk in te bouwen (want amper 20 cm hoog) en is uitgerust met een nieuwe, extra energiezuinige en stille ventilator. Met behulp van collectoren kunnen meer ruimtes (tot maximum 11) geventileerd worden dan de beschikbare 7 aansluitingen op de ventilatie-unit. 

Bekijk hier de video: https://youtu.be/in-ZvsYQbbA 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details