NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bosch breidt productgamma uit met airconditioning!

Bosch breidt productgamma uit met airconditioning!

Met de nieuwe Climate 5000 brengt Bosch een elegante en compacte omkeerbare split airconditioner op de Belgische markt. De toevoeging van airconditioning aan het productaanbod van Bosch vervolledigt het gamma. Bosch biedt je nu een compleet gamma van verwarmingsoplossingen (gascondensatieketels, warmtepompen, zonnepanelen, stookolieketels, badverwarmers op gas, elektrische warmwatertoestellen, …).

Geniet het hele jaar door van de ideale temperatuur dankzij de nieuwe split airconditioner Climate 5000. Deze airconditioner kan zowel koelen als verwarmen en is dus geschikt voor elk seizoen. Het toestel behoort tot de categorie van lucht-luchtwarmtepompen.

Efficiënte prestaties

De Climate 5000 heeft een omkeerbare werking en kan zowel koelen als verwarmen. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar één oplossing om hun woning te verwarmen en te koelen. Deze airconditioner garandeert je de perfecte temperatuur, zelfs bij hoge temperaturen tot 50°C. Daarnaast is het toestel geschikt voor verwarming bij lage temperaturen tot -15°C. Het gunstige A++ energielabel voor koeling en A+ label voor verwarming draagt bij aan een lagere energiefactuur.

Compact en uiterst stil

Deze compacte airconditioner bestaat uit een binnen- en een buitenunit en is verkrijgbaar in vermogens van 3,5 kW, 5,3 kW en 7 kW. In de stille modus bedraagt het geluidsniveau slechts 21 dB(A), wat bijna niets is. Je bent dus zeker van een goede nachtrust bij een aangename temperatuur. Bovendien is de Climate 5000 uitgerust met biofilters met een hoge dichtheid die o.a. bacteriën neutraliseren en dus ook een optimale luchtkwaliteit garanderen. Thermotechnology 16 juni 2020 Pagina 2 van 3

Gebruiksvriendelijk

De Climate 5000 airconditioner is zeer eenvoudig in gebruik. Het toestel bevat namelijk een heel aantal vooraf ingestelde functies. Daarnaast zijn er ook diverse comfortfuncties, zoals o.a. een stille modus en timerfunctie. De gewenste temperatuur kan eenvoudig aangepast worden via de afstandsbediening.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details