Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

Bosch introduceert nieuwe gascondensatieketel Condens 5300iWT

Bosch_Condens-5300iWT_1
De Condens 5300iWT is een compacte gascondensatieketel met ingebouwde inox spiraalboiler van 48 liter.

6 januari 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De Condens 5300iWT is de nieuwste condensatiegaswandketel van Bosch. De ketel heeft een ingebouwde inox boiler van 48 liter en garandeert je een hoog verwarmings- en warmwatercomfort. Bovendien is het een verderzetting van de brand switch van Junkers naar Bosch. Deze ketel is namelijk de opvolger van de Junkers CerapurAcu-Smart. 

▪ Condensatiegaswandketel met ingebouwde boiler van 48 liter 

▪ Hoog warmwatercomfort: 30 kW 

▪ Modulatie 1/10 

▪ Eenvoudig uit te pakken en te installeren 

▪ Ideale keuze voor eengezinswoning of appartement 

De Condens 5300iWT is een compacte gascondensatieketel met ingebouwde inox spiraalboiler van 48 liter. Het compacte toestel garandeert een zeer betrouwbaar hoog verwarmings- en warmwatercomfort. en is makkelijk te verbinden met het internet. Dit maakt van deze ketel de ideale keuze voor een eengezinswoning of appartement. 

De Condens 5300iWT is de opvolger van de Junkers CerapurAcu-Smart en kadert in de overgang van het merk Junkers naar Bosch. 

Modulatie 1 op 10 

Met een ruim modulatiebereik van 1 op 10, genieten jouw klanten met een Condens 5300iWT energiezuinig van alle comfort. Dit vertaalt zich dan ook in een energielabel A voor ruimte- en waterverwarming. 

Eenvoudig te installeren 

De ketel is gemakkelijk te installeren in bijna elke ruimte. De compacte afmetingen en de slimbedachte verpakking maken de installatie nog eenvoudiger. 

Onderhoudsvriendelijk 

De Condens 5300iWT is zeer onderhoudsvriendelijk dankzij een slimbedacht design. De belangrijkste onderdelen zijn langs de voorkant bereikbaar, maar voor het onderhoudsgemak zijn ook de zijpanelen van de ketel afneembaar. 

Optionele internetconnectie 

De Condens 5300iWT is eenvoudig te verbinden met het internet in combinatie met de intelligente EasyControl thermostaat. Dit kan draadloos via het key slot dat de ketel draadloos verbindt met de thermostaat. Als je de EasyControl combineert met slimme thermostaatkranen, kan je de temperatuur zelfs per ruimte instellen. Met de EasyControl app bedien je het toestel eenvoudig vanop afstand met een smartphone of tablet. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details